Begivenheder

Andre nyheder

Foto: ABW

Regionsrådsformand efter kritik fra Rigsrevisionen: Uklare regler skaber utryghed hos kræftpatienter

Regionsrådsformand Lars Gaardhøj tager kritikken fra Rigsrevisionen og statsrevisorerne alvorligt. Samtidig føler han sig tryg med de data for kræftbehandling, som han og de andre politikere i Region Hovedstaden løbende bliver orienteret om. Seneste data fra 2024 viser, at i 99,5 procent af tilfældene kan patienterne få deres kræftbehandlinger inden for tidsfristen. I de tilfælde, hvor der opstår problemer med at overholde tidsfristerne, ligger tre ud af fire inden for 1-7 dage.

16. april 2024
Foto: ABW

Brevafstemning til Europa-Parlamentsvalget

For at brevstemme skal du medbringe legitimation, som f.eks. pas, kørekort eller sundhedskort. Du behøver ikke et valgkort for at kunne brevstemme.

15. april 2024
Er du bange for hvepse, bier og humlebier?

Er du bange for hvepse, bier og humlebier?

Angst for bier og hvepse kan bearbejdes ved hjælp af hypnoterapi, som i øvrigt typisk har en gavnlig effekt ved alle typer angst, skrække og fobier. Vil du gerne bearbejde din eller dit barns angst, inden udendørssæsonen starter?

15. april 2024
PR-foto Bakken

Dodo And The Dodos – Gratis koncert

I sommeren 2024 kan Dodo & The Dodo’s fejre deres svimlende lange 45 års musikalske venskab. Mens sommeren var på sit højeste, og radioen spillede Glorys Gaynors – ”I Will Survive” og TOTO’s – ”Hold The Line”, barslede de 16-17 årige skolevenner og musikkammerater, som senere skulle komme til at hedde Dodo & The Dodo’s, med egne numre i en kælder nord for København. Sidenhen udgav bandet et hav af hits, og blev i slut 80’erne det absolut største og mest eftertragtede band i Danmark. Resten er historie.

14. april 2024
Er du tilmeldt Dit Gentoftes nyhedsbrev?

Er du tilmeldt Dit Gentoftes nyhedsbrev?

Dit Gentofte udsender et nyhedsbrev 2-4 gange om måneden med en række spændende lokale nyheder og fra vores partnere i Gentofte. Hvis du ikke allerede er tilmeldt, kan du blive det her.

13. april 2024
Pr-foto Pavillonen Charlottenlund

10% på lokaleleje og fuld forplejning til dit team

Til dage, hvor I ikke vil forstyrres. Hvor I har brug for en fokuseret samtale, for ro, for nærvær. I har huset for jer selv og her er tændt op når I kommer. Pavillonen Charlottenlund ligger 12 minutter fra Nørreport med Linie C, lige på Charlottenlund Station, mellem banen og bøgeskoven.

12. april 2024
Pressefoto Nicky Andersen

Mød stjernekoreografen Nicky Andersen

Nicky Andersen fra Virum arbejder med de største internationale stjerner, og i øjeblikket er han på Bellevue Teatret, hvor han står for koreografien til Jungledyret Hugo.

12. april 2024