BabymessenDenne weekend, den 10. og 11. oktober, afholdes der for 11. år i træk Babymesse for gravide og forældre med børn fra 0-6 år i Øksnehallen.

Fra ventetøj til børnevenlige biler
Baby- og Småbørnsmessen er et “alt under ét tag-arrangement” for nuværende og kommende småbørnsforældre. Messen informerer om alt det der fylder når man venter barn eller har små børn, som f.eks. graviditet, sygdom, udstyr, tøj, møbler, sikkerhed og plejeprodukter med mere. Det er på messen også muligt at købe babytøj, børnetøj, ventetøj og alt det tilbehør hjertet begærer.

Børnevenlig messe
En messe der henvender sig til småbørn og deres forældre er naturligvis indrettet så der er plads. Der er brede gange, så der er plads til barnevogne og klapvogne. Der er også indrettet et fredeligt område til underholdning for børn og voksne og naturligvis der er der en ammestue og puslemiljø.

Der vil være mikroovn til opvarmning af sutteflasker.

Mød SleepyBag i Øksnehallen i weekenden
Sleepybag3Du kan blandt andet møde SleepyBag på Babymessen i Øksnehallen. SleepyBag’en er en specieldesignet sovepose, der gør det let og bekvemt at putte dit barn og sikre at barnet ikke sparker dynen af i løbet af natten og bliver afkølet. Hvis du skal amme eller give dit barn flaske i løbet af natten, sørger SleepyBag’en også her, at dit barn ikke bliver afkølet. SleepyBag’en er at finde på stand nr. 100 – lige ved puslemiljøet og ammestuen.

Messen er åben lørdag og søndag fra 10-17. Entré 80 kr., børn under 12 år kommer gratis ind i følge med voksne.

Sted
Øksnehallen
Halmtorvet 11
1700 København V

Tilmeld dig vores nyhedsbrev