ReflekserDet årlige refleksløb kommer for tredje år i træk til Gentofte. Det sker 22. oktober klokken 16 til 20 hvor det alternative motionsløb skydes i gang. Det foregår ved Café Jorden Rundt på Strandvejen.

Løbet afholdes i forbindelse med kampagnen Årets Refleksdag, som sætter fokus på vigtigheden i, at blive set i mørke. Du har mulighed for at løbe en af tre ruter – Centimeter Mataton på 421,96 meter samt en rute på 3 km og en på 5 km.

Du kan læse mere om løbet og tilmelde dig her.

Hvorfor reflekser
Reflekser gør både fodgængere og motionsløbere mere synlige i mørket og er derfor med til at forebygge trafikulykker. Men anskaffelsen af en refleks er ikke nok – hvor den placeres er også vigtigt. Formålet med refleksen er, at bilister kan se dig – derfor er det vigtigt at bilens lygter rammer refleksen så den lyser op – placer derfor refleksen lavt. Der findes mange forskellige reflekser som f.eks. refleksbrikker, refleksbånd der kan syes på tøjet, refleksveste og slapwraps til arme og ben. Hvilken type refleks du vælger er op til dig selv – det vigtigste er at den lyser op og gør dig synlig i den mørke tid.Reflekser2

Tilmeld dig vores nyhedsbrev