Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 091115-171115.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Forsøg på kassedyk, Gentofte
Tidspunkt: 16/11-2015

Kl. 1405 anmeldtes fra et møbelhus på Nybrovej, at der kort forinden havde været en mand A ind og forsøgt at stjæle fra kassen, hvilket dog ikke var lykkedes. Da han flygtede fra stedet løb han ind i skydedørene, der ikke havde nået at blive aktiveret. Efter at have rejst sig op, løb han videre til en ventende hvid bil, der kørte fra stedet.

Gerningsmanden beskrives som:

A: mand, anden etnisk herkomst end dansk, 20-25 år, 180-185 cm, spinkel, mørkt hår, iført sort tøj og kasket.

Indbrud og anholdelse af gerningsmand, Hellerup.
Tidspunkt: 13/11-2015

Kl. 1756 anmeldtes at der var set to personer løbe fra en adresse på Sigridsvej.

Patrulje til stedet, hvor det viste sig at der havde været indbrud og at der var stjålet en del værdier.

Omkring kl. 1900 observere en patrulje på Strandvejen, et par mistænkelige personer, der blev eftersat og hvor det lykkedes at anholde den ene.

Han, en 37 årig mand fra Albanien, blev fundet i besiddelse af koster fra ovenstående indbrud, hvorfor han blev anholdt og taget med på stationen.

Færdselsuheld, Gentofte
Tidspunkt: 15/11-2015

Kl. 1051 anmeldtes et færdselsuheld i krydset Lagergårdsvej og Lyngbyvej.

Part 1, personbil ført af en 53 årig mand fra Lejre, kørte ad Lagergårdsvej mod øst og ud i krydset med Lyngbyvej, hvor han foretog højresving og blev påkørt af part 2, personbil ført af en 34 årig mand fra Græsted, der kørte på Lyngbyvej mod syd og ud i krydset. Ved uheldet blev autoværnet påkørt og part 2 endte på Lyngby Omfartsvej. Uenighed om lyssignalets farve. Ingen personskade.

Røveri, Dyssegård.
Tidspunkt: 09/11-2015

Kl. 1536 anmeldte en 71 årig mand fra byen, at han under hundeluftning på Søborg Hovedgade var blevet kontaktet af A, der kørte i en sort Audi 4-dørs. A havde spurgt om vej til Bispebjerg Hospital ved at vise et kort.

Som tak for hjælpen sprang B ud af bilen og takkede ham mange gange, herunder ved at omfavne ham og ville give ham en metalkæde om halsen. Da han gjorde modstand, var C kommet til og havde fastholdt ham bagfra. Han fandt senere ud af, at der var stjålet en kraftig guld halskæde fra ham.

De tre personer sprang ind i bilen og kørte væk.

De beskrives som:

A: mand, roma udseende, ca. 40 år, sort kort hår, talte dårligt engelsk,

og

B: kvinde, roma udseende, ca. 40 år, 165-170 cm, kraftig af bygning, sort hår, talte dårligt engelsk, iført farverigt tøj.

og

C: mand.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev