Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 040416-130416.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-gentofte.dk

Spirituskørsel, Gentofte
Tidspunkt: 10/04-2016

Kl. 0707 standsede en patrulje på Lyngbyvej en spirituspåvirket fører af en personbil.

Føreren, en 47 årig mand fra Fredensborg, blev alkometertestet, anholdt og indbragt til prøveudtagning.

Anholdelse af indbrudstyv, Dyssegård.
Tidspunkt: 06/04-2016

Kl. 0940 anmeldtes, at der i området omkring Brødrevej og Frændevej var observeret en mand, der udviste mistænkelig adfærd. Signalement rundkastet til patruljer i området, hvor en af dem fik kontakt med en 21 årig mand, der havde skåret sig og som passede på signalementet.

Det viste sig at han havde skåret sig i forbindelse med indbrud i området, hvorfor han blev anholdt og, efter et besøg på skadestuen, blev kørt til stationen.

Arbejdsulykke, Klampenborg.
Tidspunkt: 04/04-2016

Kl. 0930 anmeldtes en arbejdsulykke på en byggeplads på Christiansholmsvej, hvor en 59 årig mand fra Frederiksberg, under arbejdet havde fået en jerndrager i ansigtet. Han blev kørt til sygehuset for behandling. Arbejdstilsynet underrettet.

Røveri, Charlottenlund.
Tidspunkt: 04/04-2016

Kl. 1956 anmeldtes fra en restaurant på Strandvejen, at nogle personer var kommet ind på stedet, hvor en havde stjålet en jakke, medens en anden havde opholdt personalet ved at købe en is.

Da iskøberen blev konfronteret med forholdet af den forurettede person, opstod der tumult, hvorunder der blev uddelt skub og slag. Medens dette stod på forsvandt gerningsmanden fra stedet med jakken.

Sagen efterforskes.

Uro og uorden, Hellerup.
Tidspunkt: 03/04-2016

Kl. 2239 observerede en patrulje, der stod og bevogtede på Henningsens Alle, at der opstod klammeri/skænderi mellem et ægtepar, der var ude og lufte hund og en mandsperson, hvorunder mandspersonen blev meget aggressiv og opfarende.

Patrulje greb ind og anholdt og sigtede ham for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den anholdte er en 40 årig mand fra byen.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev