Restaurant No. 40

Restaurant No. 40 har i år fået æren af at være en ud af blot 29 inviterede restauranter i Storkøbenhavn, der deltager i ”Apéritif à la française” – også kendt som French Dining Week.

Apéritif à la française finder sted i 10 storbyer verden over, heriblandt New York, Tokyo og Hong Kong, og er en tilbagevendende begivenhed. København har deltaget siden 2013.

Formålet med ”Apéritif à la française” er at skabe årets begivenhed for franske føde- og drikkevarer i København og fremme kendskabet til den franske aperitif. Arrangementet består af 2 dele: aperitif markedet ved Torvehallerne 10. og 11. juni og den franske uge i udvalgte restauranter i Københavns området i uge 24.

Restaurant No, 40 har skabt en lækker 3 retters menu, der tager udgangspunkt i det franske køkken.

Menuen består af:

  • Rillette af gris, stikkelsbær & salat
  • Farseret vagtel, nye løg & hønsesky
  • Jordbær, baba, appelsin sirup & creme chantilly

Med til menuen følger et glas Cremant d’Alsace som er sponsoret af Sopexa’s samarbejdspartner.

Bordbestilling skal ske igennem madbillet.dk

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box