Restaurant No. 40

Restaurant No. 40 har i år fået æren af at være en ud af blot 29 inviterede restauranter i Storkøbenhavn, der deltager i ”Apéritif à la française” – også kendt som French Dining Week.

Apéritif à la française finder sted i 10 storbyer verden over, heriblandt New York, Tokyo og Hong Kong, og er en tilbagevendende begivenhed. København har deltaget siden 2013.

Formålet med ”Apéritif à la française” er at skabe årets begivenhed for franske føde- og drikkevarer i København og fremme kendskabet til den franske aperitif. Arrangementet består af 2 dele: aperitif markedet ved Torvehallerne 10. og 11. juni og den franske uge i udvalgte restauranter i Københavns området i uge 24.

Restaurant No, 40 har skabt en lækker 3 retters menu, der tager udgangspunkt i det franske køkken.

Menuen består af:

  • Rillette af gris, stikkelsbær & salat
  • Farseret vagtel, nye løg & hønsesky
  • Jordbær, baba, appelsin sirup & creme chantilly

Med til menuen følger et glas Cremant d’Alsace som er sponsoret af Sopexa’s samarbejdspartner.

Bordbestilling skal ske igennem madbillet.dk

Del på sociale medier