2015-07-03 16.40.44

Vi er i Gentofte heldige at have tre offentligt tilgængelige strande – Hellerup strand, Charlottenlund strandpark og Bellevue strand, og med hjælp fra solens stråler begynder badevandet også at nærme sig lune temperaturer.

Hellerup strand
Hellerup strand er den mindste af Gentoftes strande. Der er masser af sand og børnevenlig, da der er badebro. Hvis man hellere vil blive på land, kan man nyde solen i Rosenhaven og nyde udsigten og duften fra de mange blomster.

Charlottenlund strandpark
Charlottenlund strandpark har kun et ganske lille sandbælte, men derimod en meget stor græsplæne, samt Charlottenlund Søbad og Charlottenlund Fort.

Søbadet er privat, og man skal betale for at benytte det.

Charlottenlund strandpark har livredder fra juni til 22. august hverdag mellem 11.00 og 19.00.

Bellevue
Bellevue strand er kunstig anlagt med et bredt sandbælte og en stor græsplæne. Stranden har desuden tre store badebroer. Bellevue er Danmarks mest kendte strand med omkring en halv million besøgende i sommerperioden.

Bellevue har livredder fra juni til 22. august hverdag mellem 11.00 og 19.00.

Vandtemperatur
Vandet blev onsdag 25. maj målt til at være 13,3 grader ved Hellerup strand (kilde: Badevandsudsigten), men med flere solskinsdage i sigte vil temperaturen langsomt stige. Og selvom temperaturerne ikke kan måle sig med sydlige himmelstrøg (endnu) er vandkvaliteten i top og hvem kan ikke trænge til nedkøling når temperaturen nærmer sig de 25 grader?

Send gerne dine strandbilleder til redaktion@dit-gentofte.dk så deler vi dem meget gerne her på siden eller måske som coverbillede.

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box