Sund integration og medborgerskab

Hver tirsdag åbner Gentofte Hovedbibliotek deres kantine for projektet ‘Sund integration og medborgerskab’. Der vil blive lavet sund mad og trænet danske udtryk, når projektets 22 unge flygtningemænd vil lave mad sammen med unge mænd med dansk baggrund.

Udover sund mad handler projektet også om motion – dvs. intro og afprøvning af foreningsidræt. Den stærke danske foreningstradition er fremmet for mange af flygtningene og ved at få dem introduceret for foreningslivet, håber Gentofte Kommune på, at der dannes sociale netværk på tværs af baggrund og således hjælpe til med integrationen i Danmark.

Projektet kunne godt bruge unge mænd i alderen 18-30 år med dansk baggrund, der vil være med til at lave mad, spise og fortælle om at være ung i Danmark.

Hvis du kunne tænke dig, at deltage i projektet så skriv en mail til Mette Jespersen på mhje@gentofte.dk eller send en PM til Gentofte Hovedbibliotek.

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box