True North Camp
True North Camp

Så er det tid til tilmelding til årets Camp True North!

Camp True North er fem dage med fuldt tryk på. Sammen med ca. 100 andre teenagere får du masser af sjove udfordringer, livsforandrende indsigter, tid til refleksion og muligheden for at skabe venskaber.

Campen er skabt i et samarbejde mellem Gladsaxe, Rudersdal, Lyngby/Tårbæk og Gentofte og du får derfor efter efter endt camp fyldt med gode indtryk, fortsat mulighed for at dyrke nye relationer og dermed holde en reel kontakt til de øvrige deltagere.

Pris for en camp er normalt 4.950 kr., men Gentofte kommune betaler halvdelen, så prisen bliver 2.450 kr. Alle, der er fyldt 14 år, kan deltage.

Campen foregår på Mariehøjcenteret i Rudersdal fra mandag 27. juni til fredag 1.juli og du kan tilmelde dig ved at udfylde skemaet her.

Du er optaget, når du har modtaget en positiv tilbagemelding fra Ung Fritid. I tilfældeUng fritid gentofte af alle pladser besættes, oprettes venteliste. Eventuelle spørgsmål rettes til Leder af UngFritid Jens Lauridsen på telefon 30709220 eller e-mail jenl@gentofte.dk

Se en film om Camp True North her!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev