I forbindelse med udarbejdelse af speciale i sociologi på Københavns universitet søger Maiken Julsgaard etnisk danske værtsmødre, der er bosiddende i Danmark og som på nuværende tidspunkt har en au pair boende.

Interviewets fokus
Omdrejningspunktet for interviewet er dine erfaringer med den danske au pair-ordning samt de følelser og oplevelser, der er forbundet med at have en au pair boende. Maiken Julsgaard er desuden interesseret i at vide, hvordan din og din families hverdag fungerer med en au pair i hjemmet og hvordan du oplever samarbejde og udfordringer mellem dig selv og familiens au pair. Ligeledes er Maiken særligt interesseret i at høre om forholdet mellem dig som værtsmor og din families au pair.

Praktisk
Interviewet forventes at vare i ca. 1 time og vil blive afholdt i juni 2016. Du er sikret fuld anonymitet ved deltagelse. Interviewet vil blive optaget. Maiken Julsgaard er meget fleksibel i forhold til afholdelsessted og tidspunktet for interviewet. Såfremt du foretrækker dette kan interviewet foregå på SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, Herluf Trolles Gade 11, 1052 København K.

Hvis du lyst til at være interviewperson eller såfremt du har spørgsmål og ønsker at vide mere om specialet er du velkommen til at rette henvendelse til Maiken på e-mail: mju@sfi.dk eller pr. telefon: 28264562.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev