Jægersborg kirke

Jægersborg Kirke trænger til en omgang maling. Derfor holder kirken lukket fra 20. juni til og med 22. juli.

Der vil dog fortsat være Gudstjenester – dog ud-af-huset-gudstjenester. I perioden hvor kirken er lukket kan du møde op foran kirken søndag klokken 10.00, hvorfra der vil være transport til dagens gudstjeneste.

  • Søndag 26. juni klokken 10.30 er der gudstjeneste i Dyssegårdskirken, med sognepræst Thue Petersen prædiker. Efter gudstjenesten fortæller han om Peter Brandes’ glasmosaikker og udsmykning af kirken.
  • Søndag 3. juli klokken 10.30 lægger Lyngby Kirke rammen om gudstjenesten med sognepræst Jørgen Demant. Herefter fortæller Jørgen Demant om kalkmalerierne i kirken og Chr. Lemmerz’ udsmykning af koret.
  • Søndag 10. juli klokken 10 er der vandregudstjeneste med sognepræsterne Erik Høegh-Andersen og Lea Skovsgaard. De følger på en vandring til Dyrehaven gudstjenestens liturgiske led, læser tekster og synger salmer i det fri. Turen er ca. 4 km lang. Efter gudstjenesten bliver der serveret en let frokost i det grønne.
  • Søndag 17. juli klokken 10.30 er der gudstjeneste i Marmorkirken i København ved sognepræst Lea Skovsgaard. Efter gudstjenesten kan man høre om kirkens historie og arkitektur, og der vil være mulighed for en tur i kirkens berømte kuppel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev