Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 240516-010616.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-gentofte.dk

Tricktyveri, Gentofte
Tidspunkt: 30/05-2016

Kl. 1226 anmeldtes at en 93 årig kvinde stod på Fuglegårdsvej, da en bil kørte op til hende. Da hun spurgte om det var en bil fra Movia, svarede en person bekræftende på gebrokkent dansk. I bilen var der to mindreårige piger, to kvinder samt en mandlig fører.

En af pigerne rakte hænderne ud og begyndte at massere hendes hånd, ligesom en af kvinderne rakte nogle “gule” smykker ud til hende, men pludselig trak alle deres hænder til sig og bilen forsvandt. Den 93 årige opdagede da at hendes guldarmbånd var stjålet.

Ingen signalementer.

Tricktyveri, Charlottenlund.
Tidspunkt: 30/05-2016

Kl. 1436 anmeldte en 91 årig kvinde fra byen, at hun efter indkøb blev hjulpet ind i sin opgang på Ordrup Jagtvej af en mørk mand med en blå kasket.

Efterfølgende opdagede hun at hendes dankort var stjålet. Spærret inden misbrug.

Røveri i supermarked, Vangede Bygade i Gentofte
Tidspunkt: 26/05-2016

Anmeldt kl 1546. Et udenlandsk par omkring 20 år truede sig til kassebeholdningen ved trusler med en kniv og et koben. De slap af sted med et større kontant beløb, men blev kort efter civilt tilbageholdt af vidner og personale. Patrulje overtog de tilbageholdte og kørte dem til station Syd.

Brand/røgudvikling, Gentofte
Tidspunkt: 24/05-2016

Kl. 1725 anmeldtes kraftig røgudvikling fra en lejlighed på Jægervangen.

Brandvæsen og patrulje til stedet, hvor røgen havde bredt sig til etagen ovenover. Her fandt brandvæsenet en 13 årig dreng, der blev bragt til sygehuset til observation for røgforgiftning.

Brandårsagen var en røgudvikling fra en glemt gryde på komfuret. Røgskader i køkkenet.

En 40 årig kvinde fra adresse blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev