Gentoftes mobile massør, Mads Isted, er 40 år gammel, og er uddannet lægeeksamineret sports & wellness massør fra AT Work Skolen på Frederiksberg.

Han kører til mange forskellige slags kunder, bla. pensionister. der ønsker at forkæle sig selv, med afspændings- og wellness massage. Handicappede, spastisk lammede patienter, gigtramte og sclerose patienter besøger han også. Kunder, der dyrker sport på motionsplan og på eliteniveau. Gravide, og i det hele taget bare kunder der ønsker at få løsnet op for nogle muskulære spændinger i kroppen.

Et godt tilbud
Alfawell.3
Resten af 2016 vil han give Borgerne i Gentofte kommune 1,5 times massage til 750 kr (nedsat fra 900 kr), det kræver bare at du har som kunde siger at du har set artiklen på hjemmesiden “dit gentofte” og så selvfølgelig være bosiddende i Gentofte kommune.

Så har du hold i nakken, spændings-hovedpine, rygsmerter, løber-knæ, eller andre muskullære spændinger i kroppen – Ja, listen kan blive lang. Der er mange forskellige symptomper på ubalance, stress eller generel smerte i krop og sjæl. Så kontakt AlfaWell.

Kontakt

Mads Isted
www.AlfaWell.dk
Tlf: 20742048
E-mail: isted@live.dk

Om Massage hos AlfaWell

Massage er helt sikkert en af de ældste, og mest enkle af alle lægelige behandlinger vi kender til. I de gamle kulturer, især i østen, anses det for ganske naturligt, at mennesker i alle aldre har godt af regelmæssig massage. På trods af at dens værdi altid har været anerkendt blandt sports-folk her i den vestlige verden, har brugen af massage først i de senere år vundet indpas på andre områder også.

Alt for mange mennesker er bange for at røre ved hinanden. Forskning viser dog mere og mere tydeligt, at berøring er uhyre vigtig; og berøring er jo netop kernen i massage. Flere undersøgelser har vist, at massage opbygger patientens vilje til at komme sig, og er dermed med til at fremskynde helbredelses-processen.

Massage har mange gavnlige effekter og virkninger for langt de fleste mennesker. Massage kan virke beroligende og afslappende, samtidig med den faktisk også kan stimulere kroppen på mange måder. Massagen kan ydermere lette muskelspændinger, være med til at fjerne hovedpine og evt. søvnbesvær, smertelindre, hjælpe kroppen af med affaldsstoffer, og virke blodtryks-nedsættende. Tja, jeg kan godt høre det lyder som et vidundermiddel, og det er det faktisk også. Når det så er sagt, så lad mig slå en ting fast! Der er intet hokuspokus, eller på ingen måde nogen skjult agenda ved massage – det er lige til, og ret let at forstå sig på. Forskellen på god eller dårlig massage, er som regel kun et spørgsmål om udøverens evner og ikke mindst indlevelse.

Når man i praksis arbejder med massage, opdager man, at der er en hel del psykologi involveret også – massage er ikke blot noget fysisk. Man arbejder sig hen imod en forståelse af den person, man behandler, gennem sin indlevelsesevne. Som enhver god terapeut og behandler ved, er dette rodfæstet i ens indre beslutning: Jeg er her, og er kommet for at hjælpe dig. Det er de små valg du tager i livet, der nogen gange gør den største forskel.

Priser & tider på massagebehandlinger

60 minutters behandling koster: 650 kr. (valgfri massageform)

90 minutters behandling koster: 900 kr. (typisk wellnessmassage) – Bemærk at der er tilbud på 750 kr – hvis du siger at du har set denne artikel på Dit-Gentofte.

120 mintutters behandling koster: 1200 kr. (til eks. 2 pers/2×60 min.)

Prisen på mobilmassage, eller i folkemunde også kaldet hjemmemassage, vil som udgangspunkt altid være dyrere end traditionel klinik massage. Dette skyldes ikke mindst den kørsel, der er mellem kundernes geografiske hjem, men i særlig høj grad også den tid der bruges på transport

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev