Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 270916-051016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-gentofte.dk

Blotter, Gentofte
Tidspunkt: 28/09-2016

Kl. 1952 anmeldte en 40 årig kvinde fra Lyngby, at hun på cykel kørte gennem skoven ved Ermelundsvej, da A kom gående. Da hun passerede ham slog han pludseligt ud efter hende og da hun vendte sig om, stod han med hånden i bukserne og trak sin penis frem, som han onanerede.

Han beskrives som:
A: Mand, Dansk af udseende, 15-20 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Medbragte: Gråmeleret rygsæk med tykke stropper.

Tricktyveri, Charlottenlund.
Tidspunkt: 27/09-2016

Kl. 1203 anmeldte en 79 årig kvinde fra byen, at hun efter indkøb i et supermarked på Ordrupvej, hvor hun betalte med dankort, var gået ud til sin bil på p-pladsen, hvor hun lagde varer og taske med pung i bagagerummet. Hun aflåste ikke bilen, men gik hen for at aflevere indkøbsvognen, hvor A rettede henvendelse til hende og udtalte “hospital”. Da hun kom tilbage til bilen sad B på hug ved den, idet han angiveligt ledte efter en tabt vare. Da hun kom hjem opdagede hun, at hendes dankort var stjålet fra hendes pung. Umiddelbart intet hævet.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 50-60 år, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Højere end 160 cm. Skægstubbe, Talte: Fremmedsprog, Iført: Brunligt tøj,

og

B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, ca. 45 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Iført sorte firkantede briller, høje tindinger, Talte: Engelsk, Iført: Hvide sko, mørke jeans, lyseblå skjorte med en grå polo udover.

Tricktyverier, Birkerød, Gentofte, Kokkedal, Birkerød og Vejby.
Tidspunkt: 26/09-2016

Kl. 1216 anmeldte en 89 årig kvinde fra Birkerød, at hun var på vej ind i en elevator på Banevænget, da A og B pressede sin ind i elevatorstolen og foreviste en seddel, hvor A på et uforståeligt sprog spurgte hvor en læge boede. Da hun gav dem et afvisende svar forlod de igen elevatoren, men da havde de stjålet hende pung fra tasken.

Gerningsmændene beskrives som:
A: Mand, Østeuropæisk af udseende, ca. 40 år, ca. 170 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Talte gebrokkent fremmedsprog,

og

B: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, ca. 35 år, 160-165 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Mellemlangt.

Kl. 1236 anmeldtes, at en 84 årig kvinde fra Gentofte gik med sin rollator på Jægersborg Alle efter at have været i et supermarked og handel, da hun blev kontaktet af A, som spurgte om vej til hospitalet. Hun afviste ham, men da hun kom hjem opdagede hun, at dankortet var stjålet fra hendes jakkelomme og hun fik senere oplyst, at der var hævet på kortet.

Hun beskrev gerningsmanden som:
A: Mand, Nordeuropæisk af udseende, 50-60 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Talte: Dansk med accent, Iført: Formentlig vindjakke.

Kl. 1449 anmeldte en 59 årig kvinde fra Kokkedal, at hun efter at have handlet i supermarked på Egevangen stod på p-pladsen, da en sort personbil standsede op og A kom hen til hende og spurgte om vej til et sygehus i Kalundborg og foreviste et kort.
Efterfølgende opdagede hun, at hendes dankort var blevet stjålet og at der var blevet hævet på det.

Hun beskrev gerningsmanden som:
A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 50-55 år, 170 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: Mærk langærmet trøje, mørke bukser, Medbragte: landkort.

Kl. 1723 anmeldte en 70 årig kvinde fra Birkerød, at hun efter indkøb i supermarked i byen, gik til sin bopæl på Teglporten, da hun bemærkede A, der gik rundt i hendes have og ledte efter en bold. Medens hun hjalp A med at finde en bold, blev hendes dankort stjålet fra bopælen og der var senere hævet på kortet.

Gerningsmanden beskrives som:
A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 20-25 år, ca. 175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: Blå vindjakke, Medbragte: Tennisbold.

Kl. 1824 anmeldte en 69 årig kvinde fra København, at hun efter indkøb i supermarked på Rågelejevej i Vejby, kørte fra stedet, da en mindre grøn Peugeot kørte op på siden af hende og fik hende til at stoppe. A rettede henvendelse til hende med et kort, hvor han spurgte om vej, medens B gik til hendes bils bagdør. Under dette er dankortet forsvundet fra hendes taske, der stod på bagsædet og hun fik senere besked på, at der var hævet på det.

Hun beskrev gerningsmændene som:
A: Mand, 40-45 år, 160-165 cm høj, tæt bygget med meget rundt hoved, kort mørkt hår, lys i huden med var østlænding (roma-type). Talte/lød som rumænsk eller polsk. Han var iført en hvid T-shirt med kanvas smækbukser ude over, som var blå/hvide. Han medbragt et kort over Nordsjælland,

og

B: Kvinde, 30-35 år, max. 160 cm høj, spinkel af bygning, talte ligeledes rumænsk eller polsk, lys i huden og lignede også en roma-type. Hun var iført en lys kort jakke og lyse bukser.

Lommetyv, Gentofte
Tidspunkt: 26/09-2016

Kl. 1357 anmeldte en 84 årig kvinde fra byen, at hun stod ved sin hoveddør i Gentoftegade og var ved at låse sig ind, da A og B kom op til hende og stjal hendes pung op af hendes taske, hvorefter de løb fra stedet. Hun råbte dem an, hvorefter B kom tilbage og afleverede pungen, men nu uden dankort. Kortet spærret så intet udbytte.

Hun beskrev gerningsmændene som:
A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20-25 år, ca. 170 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Mørkt tøj,

og

B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 40-45 år, ca. 170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Mørkt tøj.

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box