Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 041016-121016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-gentofte.dk

Blufærdighedskrænkelse, Gentofte
Tidspunkt: 11/10-2016

Kl. 1614 anmeldte en 15 årig pige, at hun under færdsel på Vangede Bygade var blevet opmærksom på en grå lav bil med A som fører. Da hun senere passerede den holdende bil så hun at A sad og onanerede.

Hun beskrev manden som:

A: Mand, Dansk af udseende, 45-50 år, Kropsbygning: Fedladen, Hudfarve: Hvid, Kort brunt fuldskæg, Pjusket mellemlangt hår til lige under ørerne, Iført: Gråt (lysegråt) joggingtøj.

Tyveri fra lomme, Hellerup.
Tidspunkt: 11/10-2016

Kl. 2027 anmeldte en 76 årig kvinde fra byen, at hun om eftermiddagen have været i et supermarked på Gersonsvej, hvor hun havde haft sin pung liggende i sin taske. Tyveriet var først blevet opdaget, da hun var kommet hjem og der blev ringet fra banken, der oplyste, at der var hævet på hendes dankort. Ingen mistanke til gerningsmænd.

Meget dårlig spøg, Gentofte
Tidspunkt: 11/10-2016

Kl. 2332 anmeldte en 27 årig mand fra byen, at han under færdsel på Vangedevej, var blevet passet op af 3 mænd, der havde truet ham med en lommekniv til at udlevere sin pung og telefon.

Efterfølgende havde de leveret tingene tilbage og fortalt ham at der var tale om en “joke”.

Der må være tale om en MEGET dårlig spøg fra gerningsmændenes side, som bestemt ikke kan anbefales.

Indbrud i villaer, Gentofte
Tidspunkt: 10/10-2016

Kl. 0809 anmeldtes et forsøg på indbrud i en villa på Høeghsmindevej, hvor der var set en beskrevet gerningsmand, der gik fra området. Et vidne havde taget et foto af manden og dette billede blev brugt til udfindelse af gerningsmanden.

Der blev kort efter anmeldt et indbrud på Høeghs Alle og senere igen endnu et på Høeghsmindevej.

Ved indbruddet på Høeghs Alle, kom en patrulje hurtigt til stedet og kunne genkende gerningsmanden efter fotoet, hvorefter de kunne anholde en 35 årig mand fra Glostrup, der blev taget med på stationen og sigtet for flere indbrud.

Færdselsuheld, Klampenborg.
Tidspunkt: 10/10-2016

Kl. 1832 anmeldtes et færdselsuheld i krydset Klampenborgvej og Enghavevej.

Part 1, personbil ført af en 42 årig mand fra Frederiksberg, kørte fra Enghavevej og ud i krydset uden at overholde sin ubetingede vigepligt, hvorved der skete sammenstød med part 2, personbil ført af en 67 årig mand fra Klampenborg, der kørte på Klampenborgvej mod sydøst. Part 1 og en 23 årig kvindelig passager, blev kørt til sygehuset for behandling. Klampenborgvej spærret indtil kl. 2143.

Tyveri, tricktyveri på gadeplan – stisystem u/f Ibstrupvænget i Gentofte
Tidspunkt: 06/10-2016

Anmeldt kl 1512. Den 83-årige forurettede blev franarret sin pung efter at have foretaget indkøb i Netto.Signalement:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 30-35 år, 180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hår længde: Kort, Talte: Engelsk, Iført: mørkt tøj, og B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 30-35 år, 172-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hår længde: Kort, Iført: blå vindjakke over armen.

Brand, Hellerup.
Tidspunkt: 05/10-2016

Kl. 1828 anmeldtes brand i forretning på Rygårdsvænget.

Brandvæsen og patrulje til stedet, hvor strømmen var gået i hele boligblokken. Ilden kom hurtigt under kontrol og efterfølgende blev det konstateret, at den var opstået i et målerskab.

Tricktyveri, Klampenborg.
Tidspunkt: 05/10-2016

Kl. 2227 anmeldtes at en 80 årig mand fra Dyrehavevej tidligere på dagen var blevet opsøgt på sin bopæl af A, der ringede på og udgav sig som håndværker, idet han blev bedt om at flytte en rollator fra indgangen, da der skulle bæres gipsplader op.

Den 80 årige fulgtes med A ned af trappen og senere opdagede han, at der manglede kontanter i hans punge samt en ring.

Gerningsmanden beskrives som:

A: Mand, Dansk af udseende, ca. 45 år, ca. 180 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: Mørke bukser, hvid skjorte, brun vindjakke.

Færdselsuheld, Hellerup.
Tidspunkt: 05/10-2016

Kl. 2237 anmeldtes et færdselsuheld i krydset Tuborgvej og Lyngbyvej.

Part 1, personbil ført af en 52 årig kvinde fra Frederiksberg, kørte på Tuborgvej mod øst og ud i krydset mod rødt lys, hvor hun påkørte part 2, varebil ført af en 29 årig mand fra Ishøj, der kørte på Lyngbyvej mod syd. Ingen personskade.

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box