Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 121016-191016.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-gentofte.dk

Tricktyveri, Dyssegård.
Tidspunkt: 12/10-2016

Kl. 1611 anmeldte en 81 årig kvinde fra byen, at hun, efter at have været ude at handle, var kommet hjem, da A og B rettede henvendelse til hende i opgangsdøren. De viste en seddel med en for hende ukendt gadenavn og spurgte om vej, hvorfor hun forsøgte at afvise dem. De forlod herefter stedet. Efterfølgende opdagede hun, at hendes hævekort var stjålet. Kortet spærret.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 35-40 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: Mørk påklædning, Medbragte: Sort papmappe,

og

B: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Langt, Iført: Mørk påklædning.

Blufærdighedskrænkelse, Gentofte
Tidspunkt: 11/10-2016

Kl. 1614 anmeldte en 15 årig pige, at hun under færdsel på Vangede Bygade var blevet opmærksom på en grå lav bil med A som fører. Da hun senere passerede den holdende bil så hun at A sad og onanerede.

Hun beskrev manden som:

A: Mand, Dansk af udseende, 45-50 år, Kropsbygning: Fedladen, Hudfarve: Hvid, Kort brunt fuldskæg, Pjusket mellemlangt hår til lige under ørerne, Iført: Gråt (lysegråt) joggingtøj.

Tyveri fra lomme, Hellerup.
Tidspunkt: 11/10-2016

Kl. 2027 anmeldte en 76 årig kvinde fra byen, at hun om eftermiddagen have været i et supermarked på Gersonsvej, hvor hun havde haft sin pung liggende i sin taske. Tyveriet var først blevet opdaget, da hun var kommet hjem og der blev ringet fra banken, der oplyste, at der var hævet på hendes dankort. Ingen mistanke til gerningsmænd.

Meget dårlig spøg, Gentofte
Tidspunkt: 11/10-2016

Kl. 2332 anmeldte en 27 årig mand fra byen, at han under færdsel på Vangedevej, var blevet passet op af 3 mænd, der havde truet ham med en lommekniv til at udlevere sin pung og telefon.

Efterfølgende havde de leveret tingene tilbage og fortalt ham at der var tale om en “joke”.

Der må være tale om en MEGET dårlig spøg fra gerningsmændenes side, som bestemt ikke kan anbefales.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev