På opstillingsmøde har Nye Borgerlige i Gentofte valgt Poul V. Jensen til spidskandidat til kommunalvalget 2017.

Formand for lokalkredsen Henrik Vendelbo Petersen glæder sig over valget af Poul V. Jensen, der skal stå i spidsen for Nye Borgerlige til det kommunalvalget.

Nye Borgerlige i Gentofte er den største lokalkreds i Danmark, hvilket forpligter partiet i forhold til at fortsætte arbejdet med den borgerlige linje med respekt for borgernes penge. Partiet tager ansvar for god velfærd til de svageste samt gode vilkår for daginstitutioner og skoler.

Kommunalvalget finder sted 21. november 2017 og i foråret 2017 vil listen over øvrige kandidater til kommunalvalget blive offentliggjort.  “Vi vil stille et stærkt hold til at sikre Nye Borgerlige fortsat og større indflydelse i kommunalbestyrelsen“, lyder det fra partiet.

Poul V. Jensen sidder allerede i kommunalbestyrelsen i Gentofte Kommune. Han blev valgt ind ved valget i 2013 for Liberal Alliance. Efter skiftet til Nye Borgerlige har Poul V. Jensen haft fokus på gennemsigtighed, inddragelse af borgere i beslutninger, kvalitet, effektivitet og lavere skatter og afgifter – emner han vil arbejde videre med i den kommende periode.

Jeg er rystet over de besparelser der er sket på børne- og ældreområdet sat i forhold til de mange penge og ressourcer, som kommunen bruger på en masse ligegyldige projekter” siger Poul V. Jensen og fortsætter “Jeg vil fortsat arbejde for bedre kernevelfærd og samtidig stille krav om effektivisering af processer på rådhuset, således at borgerne kan opleve bedre service for færre penge. Det er grotesk at konstatere at borgerne i Gentofte betaler 11 mio. til integration af flygtninge, udver de 60 mio.  kr. staten afholder, når vi samtidig ser færre ressourcer til børn, syge og ældre“.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev