Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 151116-231116.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-gentofte.dk

Blotter, Charlottenlund.
Tidspunkt: 16/11-2016

Kl. 0733 anmeldte en 54 årig kvinde fra byen, at hun under færdsel på Gyldenlundsvej var blevet opmærksom på A, der stod mellem nogle buske og onanerede.

Hun beskrev gerningsmanden som:

A: Mand, yngre, ca. 180 cm, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Sort hættetrøje, mørke bukser.

Død mand fundet i vandet, Charlottenlund.
Tidspunkt: 16/11-2016

Kl. 0816 anmeldtes fra Skovshoved Havn, at en der var fundet en død person drivende i havnebassinet.

Patrulje og redningsberedskab sendt til stedet, hvor liget af en midaldrende mand blev bjærget.

Ingen mistanke til at han skulle have været udsat for en forbrydelse. Sagen efterforskes mhp bl.a. at finde frem til identitet.

Færdselsuheld, Hellerup.
Tidspunkt: 15/11-2016

Kl. 2335 anmeldtes et færdselsuheld i krydset Lyngbyvej og Tuborgvej.

Part 1, personbil ført af en 69 årig kvinde fra byen, kørte på Tuborgvej og ind i krydset, hvor der sket sammenstød med part 2, personbil ført af en 59 årig mand fra København, der kørte ind i krydset fra Lyngbyvej mod syd. Begge parter tilskadekomne og kørt til sygehuset for behandling. Krydset åbnet igen kl. 0105.

Eftersættelse af brugsstålet bil, Hørsholm, Allerød, Rudersdal, Lyngby, Charlottenlund.
Tidspunkt: 16/11-2016

Kl. 0201 traf en patrulje i Hørsholm en brugsstjålet Ford Galaxy, som ikke ønskede at standse på patruljebilens tegn, hvorefter den forsøgte at stikke af.

Eftersættelsen foregik fra Isterødvej, via Sjælsmarkvej, Kongevejen, Nymøllevej, Hillerød-motorvejen, Farum, Bistrupvej, Vasevej, Birkerød Kongevej, Ravnsnæsvej, Rungstedvej, Rungsted Strandvej, og videre ad Strandvejen til Bernstorffsvej, hvor den endte med at den stjålne bil påkøre en patruljevogn, der holdt stille på stedet.

Der blev kørt med mange overtrædelser af færdselsloven bl.a. mange hastighedsovertrædelser.

En passager i bilen, en 20 årig mand fra Søborg, blev anholdt på stedet, medens føreren, måtte eftersættes og anholdes af en politihund. Føreren er en 29 årig mand fra Frederiksberg.

Føreren blev skønnet påvirket af spiritus og narko, hvorfor der blev udtaget prøver til konstatering af dette. Han blev endvidere sigtet for kørsel i frakendelsestiden, ligesom han blev fundet i besiddelse af narko.

Færdselsuheld med flugt, Hellerup.
Tidspunkt: 14/11-2016

Kl. 1221 anmeldtes et færdselsuheld ved krydset Niels Andersensvej og Kildegårdsvej.

Part 2, personbil ført af en 46 årig kvinde fra Søborg, holdt stille i krydset for rødt lys, da hun blev påkørt bagfra af part 1, personbil med reg. nr. GW58841, der dog flygtede fra stedet. Sagen efterforskes. Ingen personskade.

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box