ANSØ BYG ERHVERV ApS fra Gentofte deltog torsdag 19. januar i udsendelsen “Danmark mod Østeuropa” på TV2. ANSØ BYG ERHVERV ApS var oppe imod det lettiske firma Dins – opgaven var simpel – familien Rask i Greve skulle have lagt nyt gulv i stue og soveværelse.

Allerede inden arbejdet gik i gang var der stor forskel på de to firmaer, og ANSØ BYG ERHVERV ApS fik ros for god kommunikation. Familiens oprindelige ønske var at få lagt gulvvarme, men ANSØ BYG ERHVERV ApS gjorde familien opmærksom på, at det ville kræve at gulvet i køkkenet og bryggerset også blev fjernet – familien valgte på den baggrund at få sat nye radiatorer op i stedet. En vejledning det lettiske firma ikke gav – bl.a. fordi de ikke havde samarbejde med vvs-folk og ikke kendte de danske regler for gulvvarme.

Efter arbejdet var udført blev de to firmaer bedømt af censorer og her bestod ANSØ BYG ERHVERV ApS med et flot 10-tal for et flot stabilt gulv, hvorimod det lettiske firma måtte nøjedes med et 7-tal – bl.a. fordi gulv-hjørnerne vippede.

Prisen var den største forskel på de to firmaer – ANSØ BYG ERHVERV ApS var over dobbelt så dyrt som det lettiske firma. Prisforskellen bunder bl.a. i, at det lettiske firma ikke skal betale skat i Danmark, og dermed er lønningerne lavere. Men selvom prisen var højere ville familien Rask i Greve vælge ANSØ BYG ERHVERV ApS fremfor det lettiske firma. Kvaliteten i arbejdet var højere og det vil mange gerne betale mere for.

ANSØ BYG ERHVERV ApS kan udføre mange opgaver til topkarakter – så hvis du står overfor et byggeprojekt så ring og få et tilbud!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev