Den kommunale skandale om ’Villa Leth’ ruller som forventet videre i pressen, nu med en lang artikel i Berlingske.

Sagen fra Hellerups rigmandskvarter har episke dimensioner, og Berlingskes journalist tegner et billede af en brutal magtkamp mellem advokat og husejer Jan Leth Christensen og borgmester Hans Toft. Inden Jan Leth Christensen har effektueret sin trussel om at udleje sit hus med havudsigt til en pakistansk storfamilie, der skulle være flyttet ind 17. september, forhøjer han nu indsatsen:

”Jeg vil gerne hjælpe Gentofte Kommune og borgmester Hans Toft med at skaffe permanente boliger til de 128 flygtninge, som Hans Toft siger, at han ikke kan finde bolig til. Jeg har tænkt mig at købe 30-35 lejligheder. En lejlighed i Blidahpark kan man få for 2,5 millioner i kroner. Det har jeg fint råd til,” udtaler Jan Leth Christensen til Berlingske.

”Pakistanerne er velkomne. Alt andet end Jan Leth. Og det vil da være fint at få løst flygtningeproblemet,” siger Sigurd Lauritsen, søn til Jan Leth Christensens nærmeste naboer, et par pensionerede læger, der har arbejdet i verdens brændpunkter for WHO.

En anden af kvarterets beboere, forhenværende udenrigsminister Uffe Ellemann Jensen, har tidligere givet udtryk for en lignende holdning til Ekstra Bladet. 

Læs Berlingskes artikel om brændpunktet i Gentofte Kommune lige her.

Vintage Matador brætspil. Foto: SDL

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev