Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Nov 20, 2017-Nov 28, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand på Dyrehavsbakken
Klampenborg: Fredag aften kort efter klokken 23 kom en anmeldelse om, at der var udbrudt brand på Dyrehavsbakken. Branden er formentlig opstået i et teknikrum i Cinema 5D og bredte sig til restaurant Sommerlyst og Craxy Theatre, som fik mindre brand- og røgskader. Politiets teknikere skal nu undersøge stedet nærmere for at se, om brandårsagen kan findes.

Tyv sat bag tremmer
Charlottenlund: En 37-årig kvinde blev lørdag over middag tilbageholdt af et vidne, som så hende og to mænd forlade en villa på Hartmannsvej. Den 37-årige havde kort forinden sammen med to andre forsøgt at få adgang til en bolig på Dronning Louises Vej, hvor de forsøgte at trænge ind, da villaens beboer åbnede døren. Det lykkedes dog beboeren at smække døren i for tyvene. Kvinden, som var i besiddelse af en såkaldt “russerpose” med smykker og en æske med seks ure,blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til den 11. december. Det lykkedes ikke for politiet at finde hendes medkumpaner, trods rundering i området.

Stjal kontanter og smykker
Hellerup: Ved at knuse en rude fik en tyv adgang til en villa på Ewaldsbakken og stjal i tidsrummet klokken 8.30 til 18.15 tirsdag smykker og kontanter.

Pantsnydere varetægtsfængslet
Charlottenlund: De to mænd, som natten til fredag blev anholdt med tusindvis af nye pantlabels og tomme flasker i deres varebiler er ved et grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet frem til den 1. december.

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box