Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Dec 11, 2017-Dec 19, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra bil
Charlottenlund : Fra en bil, som holdt parkeret ved Skovridderkroen, er der mandag aften mellem klokken 18.45 og 21.45 stjålet en computertaske. Tyven har fået fat i tasken ved at knuse en rude i højre side af bilen.

GPS’en har ikke altid ret
Gentofte: En chauffør, som skulle aflevere varer fra et netsupermarked stolede lidt for meget på sin gps, da han lørdag ved 17.30-tiden skulle finde vej til kundens adresse. Således fik han forvildet sig selv og sin bil ned på en sti langs bredden ved Gentofte Sø, hvor han kørte fast og måtte have en kollega til at komme og hente varerne, så de kunne komme ud til kunderne, mens han sørgede for, at få sin bil på rette vej igen.

Tre påhængsmotorer stjålet
Charlottenlund: Tre påhængsmotorer er i tidsrummet fra mandag klokken 16 til onsdag klokken 11 stjålet fra de gummibåde, hvor de var påsat. Skovshoved Sejlklub havde trukket gum mibåden e på land og de stod alle på bådtrailere ved jollerampen på Skovshoved Havn. Alle motorerne er af mærket Suzuki Leanburn og på henholdsvis 20, 40 og 60 hk.

Ladekabel muligvis skyld i brand
Charlottenlund: Det var formentlig et defekt ladekabel, som var skyld i, at der tirsdag formiddag udbrød brand i en lejlighed på Ordrupvej. Der var ingen hjemme i lejligheden, som blev kraftig brand- og røgskadet i stuen, mens resten af lejligheden også fik røg- og sodskader. Der skal nu gennemføres en række undersøgelser for endeligt at fastslå brandårsagen.

Tyv efterlod cykel
Charlottenlund: En indbrudstyv efterlod en cykel, men stjal til gengæld smykker, tablet og et spejlreflekskamera ved fra en villa på Christiansvej mandag omkring klokken 14.30. Tyven kom ind i huset via en ulåst havedør.

Tyv tog tasker
Hellerup: To dyre dametasker, en herretaske, to tablets og et pas var udbyttet, da en ty v brød ind i en villa på Callisensvej. Indbruddet skete mellem klokken 17 og 19 mandag eftermiddag.

Kørte med bil og penge
Klampenborg: En 39-årig mand måtte lørdag formiddag se sin nykøbte bil og de penge, som han havde betalt for den, forsvinde umiddelbart efter han havde givet håndslag på handlen med en 51-årig mand. Den 39-årige var mødtes med bilens ejer på Bellevuevej, hvor de sammen gennemgik bilen og underskrev en købsaftale, hvorefter den 39-årige betalte kontant for bilen. Den 51-årige bad herefter den 39-årige om lige at kigge i bagagerummet og afgøre, om han ville have det sprinklervæske og olie, som stod der, med sig. Da den 39-årige var gået om bag bilen, satte den 51-årige sig ind i bilen og kørte fra stedet. Den 51-årige blev senere anholdt og sigtet for bedrageri.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev