Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Feb 26, 2018-Mar 06, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud i biler
Gentofte: Fra en bil, som holdt parkeret på p-pladsen ved IKEA, er der torsdag mellem klokken 12.10 og 13.10 stjålet en mørkeblå rygsæk med en bærbar computer, et brilleetui, en mobiloplader og en make-up pung. Tyveriet er sket ved at knuse en siderude i bilen.

Flere indbrud i personbiler
Kgs Lyngby/Hellerup: Onsdag formiddag mellem klokken 10 og 12.19 knuste en tyv en rude i en bil, som hold på en p-plads på Kastanievej og stjal en computer, hovedtelefoner, flere usb-stik, en powerbank samt en rygsæk. I Hellerup har et par bilejere også fået stjålet værdier fra deres biler.

I det ene tilfælde er der fra en bil, som holdt ved tennisklubben på Hartmannsvej stjålet kontanter fra handskerummet og en sort taske af mærket Ralph Lauren indeholdende dokumenter og solbriller. Et vidne så en man komme kørende i en mørk/sort bil, som han stod ud af, hvorefter han gik hen til den anden bil, åbnede døren, stjal tingene og kørte væk igen. Der er formentlig tale om den samme mand, som også stjal fra en bil, der holdt på Maglegårdsskolens p-plads. Her så et vidne en mand knuse en siderude i en bil, hvorefter han stjal en taske fra bilen. Manden løb herefter hen til en mørk/sort bil og kørte fra stedet. Manden beskrives som dansk, 20-25 år, 178-183 cm høj og almindelig af bygning. Han har lyst, kort hår og var iført mørkegråt jogging-agtigt tøj.

Ældre kvinde stjal dyr vin
Charlottenlund: En 81-årig kvinde fra Charlottenlund blev onsdag aften klokken 18.50 taget for butikstyveri i et supermarked på Jægersborg Allé . Kvinden havde taget to flasker vin til en værdi på 800 kroner og havde herefter forladt butikken uden at betale.

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man husker at tage værdigenstande med sig eller lægger dem i bilens bagagerum, så de ikke umiddelbart er synlige udefra.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev