Vi tømmer lageret, da vi skal have plads til nye varer, og i den anledning har vi sat priserne endnu længere ned på udvalgte bestsellere i Holte Vinlager, skriver Holte Vinlager Gentofte i nyhedsbrevet.  Du har nu chancen for at gøre et kup på disse vine – men lageret er begrænset, så du skal skynde dig! Gælder kun på torsdag, fredag og lørdag.

Benyt lejligheden til at få fyldt op i vinreolen, af hvid- rød- og rosévin – SÅ er du klar til forår og sommer.

Helt unikt er vores supertilbud på PradoRey Cuvée Premium fra kultområdet Ribera del Duero. Bedre tilbud på klassevin fra dette område, finder du simpelthen ikke! Smagen er stor med noter af vanilje, kokos, kanel og tørret frugt. Silkebløde tanniner afrunder vinen på en yderst raffineret måde. En vin som du vil få stor glæde af til især kød fra grillen, simreretter og smagfulde oste.

Vi tilbyder også en vaskeægte ”terrasse-basker” i form af vores Cabernet Sauvignon Rosé fra Chile, til en uhørt lav tilbudspris. En læskende og uformel tørstslukker som bare er herlig at åbne i tide og utide!

Som ”rosinen i pølseenden” har vi valgt at tilbyde dig én af verdens mest populære rom – Ron Millonario Solera 15 – til en pris vi ikke har fundet lavere i Danmark! For kun 349,- får du en sublim rom som byder på en nuanceret og afvekslende smag med en fuldendt sødme.

Bestil nu og betal i butikken
Du kan forudbestille ved at sende en mail til Holte Vinlager Gentofte, så bekræfter vi din bestilling med en returmail. På dette link kan du finde email adresser, hvis du ønsker at afhente dine varer i en anden butik: alle butikker

Foto: Holte Vinlager

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev