Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Maj 04, 2018-Maj 15, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyv stjal havetraktor
Gentofte: Fra et skur ved en boligforening på Stolpegårdsvej er der i dagene mellem onsdag klokken 13 i sidste uge og mandag morgen klokken 8 stjålet en havetraktor og en græsslåmaskine. Tyven er kommet ind ved at bryde låsen til skuret op.

Designerlamper stjålet
Hellerup: To udendørs kobberlamper i PH-design er mellem onsdag klokken 15 i sidste uge og mandag klokken 16.46 blevet stjålet fra en villa på Lemchesvej. Lamperne hang henholdsvis foran hoveddøren og omme bag på huset og er blevet skruet ned af tyven.

14-årig dreng stukket med kniv
Klampenborg: En 14-årig dreng blev stukket med kniv under et slagsmål på Dyrehavsbakken mandag aften klokken 21.46. Drengen blev kørt til behandling på Rigshospitalet og politiet har siden i aftes været i gang med efterforskningen. En ung mand, som muligvis kan være gerningsmanden, løb fra stedet. Han beskrives som 14-15 år, udenlandsk udseende, kort, sort hår,180 cm høj, iført mørk hættetrøje og mørke joggingbukser.

Tilråb og knytnæveslag
Charlottenlund: En 23-årig kvinde blev søndag eftermiddag tildelt et knytnæveslag på halsen af en 64-årig kvinde. Episoden skete ved Rideklubben ved Bellevue, hvor den 64-årige angiveligt havde råbt racistiske ting efter den 23-årige og hendes familie.

Stjal lysestager, smykker og ure
Charlottenlund: En tyv har mellem fredag klokken 15 og lørdag klokken 23 været på spil i en villa på Hovmarksvej. Her er der stjålet kontanter, smykker, ure, manchetknapper, sølvbestik og to lysestager. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue op.

Overraskede indbrudstyv
Charlottenlund: En familie på Ny Ordrup Sideallé overraskede søndag aften klokken 20.55 en indbrudstyv i deres hjem. Tyven tog flugten og smed i farten nogle tyvekoster og et koben fra sig. Han beskrives som en dansk mand med københavner-accent, 35-40 år, ca 178 cm høj, spinkel til almindelig af bygning med mørkt, kort hår. Han var iført mørkt tøj og handsker og bar på en vasketøjskurv. Manden løb i retning af Exnersvej.

El-cykel stjålet fra garage
Charlottenlund: En el-cykel blev søndag aften lidt efter klokken 22.30 stjålet fra en garage på Ellevadsvej. Cyklen var sat til salg på Den Blå Avis, og tidligere på aftenen havde en person ringet og spurgt, om cyklen var blevet solgt.

Blottede sig for badenymfer
Charlottenlund: Ni unge kvinder, som søndag aften ved 23-tiden var ude at aftenbade, blev overraskede af en mand, som blottede sig på molen i nærheden af dem. Da det var ved skumringstid benyttede manden sin mobiltelefon til at lyse på den del af hans krop, som han mente skulle have opmærksomhed fra kvinderne. De reagerede imidlertid ved at ringe til politiet, og manden stak af, netop som patruljen nåede frem. Han beskrives så om en dansk mand, 20-40 år, 170-175 cm, og spinkel af bygning. Han var ikke iført andet end en maskering, der skjulte hans ansigt, undtaget hans øjne.

GPS, radio og airbag stjålet fra bil
Charlottenlund: Fra en bil, som hold parkeret på Bernstorffsvej er der i timerne mellem onsdag aften klokken 22 og torsdag morgen formiddag klokken 10.50 stjålet en indbygget gps og radio samt en airbag.

Mand anmeldte flabede bilister
Klampenborg: En borger blev tirsdag aften omkring klokken 20 træt at bede bilister om at lade være med at parkere ved Knud Rasmussen-statuen på Strandvejen, hvor der lige var lagt ny belægning, og der ifølge anmelderen var parkeringsforbud. Når borgeren påtalte det overfor de parkerede bilister kom der imidlertid bare et flabet svar retur, og borgeren valgte derfor at kontakte politiet.

Uenighed om musik førte til tumult
Hellerup: En gruppe drenge og unge mænd havde torsdag aften ved 20-tiden spillet fodbold og hørt musik ved Hellerup Skole. Det generede imidlertid en mand fra en nærliggende lejlighed, som bad drengene om at skrue ned. Det ønske efterkom drengene, men manden var alligevel ikke tilfreds og bad dem om helt at slukke for musikken. Det ville drengene ikke, hvilket fik manden til at slå, skubbe og sparke ud efter drengene, hvorved en af dem blev ramt af manden. Han beskrives som 60 år, 180 cm høj, kraftig af bygning med kort, gråt hår. Han var iført grøn t-shirt, blå jeans og brune sejlersko.

Indbrudsforsøg, Gentofte
Natten til fredag forsøgte en indbrudstyv at bryde ind i en bolig på Ved Ermelunden, men han valgte at stikke af fra stedet, da han opdagede, at der var nogen hjemme.

Manden beskrives som:

25-30 år gammel, hvid i huden, cirka 185 cm høj, slank, mørkt, kort hår, iført mørk, blank, kort dunjakke og mørke benklæder.

Forsøg på tyveri af cykel, Vangede
Klokken 17.46 anmeldte en kvinde, at to suspekte mæng gik og rodede ved cykelskurene på Vangede Station.En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 49-årig mand blev anholdt, netop som han var ved at klippe låsen til en cykel op.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev