COOP skriver i sin pressemeddelelse bl.a. følgende om sit nye koncept:

Coop.dk MAD leverer til alle brofaste sommerhusområder i hele Danmark, og varerne står klar, når du ankommer, så du blot behøver at sætte rosévinen på køl og tænde grillen for at komme i den rette sommerhusstemning.

Danskerne er vilde med sommerhusferie, og nu er udlejningen af sommerhuse og ferieboliger på vej mod en ny rekord båret frem af det fantastiske sommervejr, viser nye tal fra Feriehusudlejernes Brancheforening.

Når vi er i sommerhus, vil vi gerne spise og drikke godt sammen med familien og vennerne. Ofte er det dagens højdepunkt, når vi tænder grillen og mødes omkring havebordet.

Det kan dog knibe med at finde de rette ingredienser til aftensmaden, når man er langt væk fra sit vante supermarked.

Men nu er Coop.dk MAD klar med unikt tilbud til danskere på ferie i alle brofaste sommerhusområder:

Bestil din mad, når det passer dig op til ferien. Så leverer Coop.dk MAD alt til sommerhuset, så det står klar på ankomstdagen. Og du behøver ikke at være hjemme. De sørger også for at alle fødevarer – inklusive frostvarer – kan holde sig kolde og friske.

Om baggrunden for tiltaget forklarer Morten Viktor, kommerciel direktør i Coop.dk MAD:

“I Coop.dk MAD har vi en mission om at give danskerne mere tid til god mad sammen – selvfølgelig også i ferien, hvor tiden er ekstra dyrebar. Når man kommer frem til et sommerhus, hvor dagligvarerne bare skal lægges på køl, før ferien for alvor skydes godt i gang, så håber vi, at vi kan være med til at gøre danskernes sommerhusferie endnu mere afslappende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev