Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Sep 17, 2018-Sep 25, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Mellem kl. 15.50 og 17.00 blev der på Nybrovej stjålet to tasker indeholdende computere fra en personbil. De forurettede, to 49-årige kvinder, opdagede først forholdet, da de kom hjem, idet der ikke var tegn på indbrud i bilen, selv om bilen havde været låst i gerningstidsrummet. Det blev derfor anmeldt kl. 17.07.

Tricktyve på spil

Kgs. Lyngby/Charlottenlund: To gange i løbet af søndag lykkedes det tricktyve at få adgang til privatboliger. Mellem klokken 17.05 og 17.15 fik en 85-årig kvinde stjålet sin pung, da en tricktyv fik adgang til hendes lejlighed på Nørgaardsvej. Her ringede en cirka 40-årig kvinde på døren og fik adgang til den 85-åriges bolig under påskud af, at hun selv ville købe en lejlighed i ejendommen. Den 85-årige opdagede senere, at der manglede penge fra en pung, som lå i et chartol i stuen. Tricktyven beskrives som en cirka 40-årig kvinde, udenlandsk udseende med sort mellemlangt hår. Hun talte dansk og var iført sort løg i flere lag. Der har muligvis været en medgerningsmand til tyveriet.

Ved et andet tilfælde af tricktyveri udgav en kvinde klokken 17.15 søndag eftermidddag sig for at være fra hjemmeplejen og fik dermed adgang til en 86-årig kvindes lejlighed på Jægersborg Allé sammen med tre medgerningsmænd. Selvom den 86-årige dog hurtigt fattede mistanke og forsøgte at holde øje med personerne, forsvandt der alligevel et kontant beløb fra den 86-åriges pung samt nogle smykker fra et smykkeskrin. Den ene kvinde beskrives som mellemøstlig af udseende, ca. 160 – 165 cm høj, 20 år gammel og almindelig af bygning, iført tørklæde og sort jakke. Alle gerningsmændene forsvandt, da den rigtige hjemmepleje ankom til stedet.

Mistede taske
Gentofte: En 43-årig kvinde fra København fik søndag eftermiddag mellem klokken 14.20 og 14.30 stjålet sin taske, da hun var en tur i IKEA. I tasken var kvindens pung med kontanter, sundhedskort og diverse betalingskort samt en mobiltelefon.

Færdselsulykke, Dyssegård

På Dyssegårdsvej var der kl. 15.23 en færdselsulykke, idet part 1, en 71-årig kvinde kom kørende ad Vangedevej i sydgående retning og skulle dreje til højre ad Munkely. I den forbindelse overså hun og ramte part 2, en dreng på 10 år, som faldt af cyklen. Han måtte efterfølgende en tur til lægen for at blive tjekket for skader.

Parkering til ulempe, Gentofte

Omkring klokken 19.30 anmeldte en ambulancefører, at 20-50 biler holdt parkeret langs Begoniavej, så ambulancer og andre udrykningskøretøjer ikke kunne passere uden problemer.

En patrulje blev sendt til stedet, der også kunne konstatere, at de mange parkeringer var uhensigtsmæssige. På den nærliggende Kildegårdsskole blev førerne af de mange biler truffet, og folk derfra fik hurtigt flyttet deres biler.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 19.57 blev det anmeldt, at en mandsperson gik rundt og lyste ind i flere biler på Adolphsvej, men at manden fortrak sig, da anmelderen dukkede op.

En patrulje blev sendt til stedet, men manden blev desværre ikke truffet. Manden beskrives som:

Mand, dansk af udseende, 35-40 år gammel, 180-185 cm høj, kraftig af bygning, hvid/lys i huden, korthåret. Iført jakke, træningsbukser og kondisko.

Færdselsulykke, Gentofte

Kl. 23.40 skete der en ulykke på Helsingørmotorvejen i nordgående retning, da part 1, en 30-årig mand, kolliderede med part 2, en kvinde på 20 år, som kørte foran og pludselig foretog en opbremsning grundet kødannelse. Det nordlige spor på motorvejen blev i forbindelse med oprydningsarbejdet spærret i en kortere periode.

Racercykler stjålet fra skur

Hellerup: Fra et arbejdsskur på Bengtasvej er der mellem onsdag klokken 22 og torsdag klokken 06 stjålet fire eller frem racercykler. Det fremgår ikke, hvordan tyven har fået adgang til stedet.

Brosten kastet gennem rude

Hellerup: Beboeren i en lejlighed på Ahlmanns Allé fik klokken 01.50 natten til torsdag en brat opvågnen, da der blev kastet en brosten gennem en af ruderne i lejligheden. Der var formentlig tale om et indbrudsforsøg.

Computer stjålet fra bil

Gentofte: Fra en Opel Astra, der holdt parkeret på Adolphsvej er der onsdag mellem klokken 18 og 20.20 stjålet en computertaske med en bærbar computer, pas, kørekort, en powerbank, høretelfoner samt diverse medlemskort. Tyven har skaffet sig adgang til tingene ved at knuse bilens bagerste, venstre rude.

Stjal pung i forretning

Hellerup: En tyv så tirsdag mellem klokken 12 og 14,30 sit snit til at liste ind i en forretning på Hellerupvej og stjæle en pung fra en taske, som stod i forretningens baglokale. I pungen var blandt andet nogle kontanter, diverse betalingskort, sundhedskort og diverse medlemskort.

Hærværk mod biler

Hellerup: En Audi, som stod parkeret på Vingårds Allé er mellem mandag klokken 17 og tirsdag klokken 07 blevet udsat for hærværk. Bilen har fået punkteret alle fire dæk og var tillige blevet ridset på forreste venstre dør.

Taske stjålet fra bil

Gentofte: Fra en Kia Rio, som holdt parkeret ved Tjørnegårdsskolen er der tirsdag eftermiddag mellem klokken 15.50 og 16.05 stjålet en taske med en pung, som blandt andet indeholdt diverse betalingskort, sundhedskort, kørekort, rejsekort samt nogle kontanter. Tyven har skaffet sig adgang til tingene ved at knuse en rude i fordøren i bilens højre side.

Smykkeskrin og tablet stjålet

Gentofte: Ved et indbrud i en villa på Sognevej er der tirsdag mellem klokken 9.40 og 9.56 stjålet et smykkeskrin samt en tablet og nogle pas. Tyven er kommet ind ved at bryde et stuevindue op, formentlig med en skruetrækker og har gennemrodet de fleste rum i villaen. I forbindelse med indbruddet er der set en mand, der beskrives som dansk af udseende, 20-25 år, 180 cm høj og kraftig af bygning med en tatovering under øjet. Han var iført en grå hættetrøje og medbragte en rygsæk.kraftig af bygning, dansk af udseende, tatovering under øjet, iført rød trøje og rygsæk. Kan genkendes in natura, B: Mand, 20-25 år, 180 cm, kraftig af bygning, dansk af udseende, iført grå hættetrøje og rygsæk. Køretøjer: Ingen beskrivelser af køretøjer oplyst.

Taske stjålet fra villa

Hellerup: Fra en villa på Brønlunds Allé er der mellem mandag klokken 17.30 og tirsdag klokken 07 stjålet en taske med en bærbar computer samt en pung.

Kobberkabelskrot stjålet

Gentofte: Fra to containere på Grusbakken er der mellem mandag klokken 16 og tirsdag klokken 07 stjålet kobberkabelskrot. Tyven har klippet låsene til containerne over for at få adgang til skrottet.

Dæk skåret op

Charlottenlund: To Mer cedes-bi ler har mellem mandag klokken 18 og tirsdag klokken 07.55 fået skåret dækkene op, mens de stod parkeret på Traverbanevej.

Biler ridset og dæk skåret op

Hellerup: En Toyata Yaris og en Audi, som begge holdt parkeret på Mantziusvej, har mellem mandag klokken 20 og tirsdag klokken 08 fået ridser i lakken og dækkene skåret op.

Tyveri fra restauration, Gentofte

Kl. 23.52 anmeldte en ansat hos McDonalds på Nybrovej, at tre mænd forinden havde stjålet en indsamlingsbøsse tilhørende Ronald McDonalds Børnefond indeholdende et ukendt beløb i kontanter.

Kontanter stjålet fra villa

Hellerup: Ved et indbrud i en villa på Mylius Erichsens Alle er der i tidsrummet fra søndag klokken 22 til mandag klokken 06.30 stjålet kontanter. Det vides ikke med sikkerhed, hvordan tyven er kommet ind, men det er muligvis sket via en kælderdør.

Ur stjålet fra lejlighed

Hellerup: Ved et indbrud i en lejlighed i Blidahpark er der mellem lørdag klokken 06 og søndag klokken 14 stjålet et herreur. Tyven er kommet ind ved at knuse en rude i en dør.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev