Lokal begravelsesforretning står til rådighed for dig
Uanset hvordan, hvorfor og hvornår, gør det ondt at miste en, som man har kær, og for de fleste er en smuk og respektfuld mindehøjtidelighed den bedste måde at sige farvel. Der er ikke brug for ubehagelige overraskelser eller uforudsete problemer, hvorfor en samarbejdspartner, som vægter både seriøsitet, rettidig omhu og god kommunikation højt er nødvendig.

Foto: ABW

Personlig rådgivning er det vigtigste
Det er altid svært at miste, hvorfor det i en situation, hvor der er brug for en bedemand, er vigtigt at den personlige rådgivning vægtes højt, og at en plan for f.eks. mindehøjtidelighed i kirke, valg af ligkiste eller den psykologiske bearbejdning af at have mistet bliver tilrettelagt og tilpasset den enkelte.

Det kan være svært at finde den rette hjælp, men med mange års erfaring med begravelseshjælp og kendskab til lokalområdet, kirker og kultur, kan Begravelsesforretning Sørup stå til rådighed med rådgivning og vejledning ved dødsfald.

Hvad end det gælder praktisk papirarbejde, arrangement af en borgerlig bisættelse eller blot det at have én og snakke med, er de dygtige medarbejdere klar til at hjælpe.

Tilrettelæggelse af bisættelser efter ønske
Når der skal tages afsked med en afdød, foregår det ofte via en kirkelig bisættelse eller begravelse. Ved både bisættelser og begravelser kan der være specifikke ønsker til f.eks. musik, sange, taler eller gravsted, hvilket kan være svært at overskue, når man lige har mistet.

Begravelsesforretning Sørup har siden 1933 beskæftiget sig med at hjælpe folk i både Gentofte, Lyngby og det meste af Nordsjælland med alle former for opgaver vedrørende mindehøjtideligheder, og de mange års erfaring giver muligheden for at tilbyde en ekseptionel personlig service og en tryg forventningsafstemning, så alle beslutninger træffes i fællesskab.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev