Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Okt 02, 2018-Okt 09, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Hærværk på skole, Hellerup

På Dyssegårdsskolen har et ukendt antal personer skaffet sig adgang til skolens gymnastiksal mellem fredag kl. 16.00 og lørdag kl. 12.00. Her har de henkastet affald, madrester og rykket rundt på skolens ejendele. På en væg er der blevet skrevet og tegnet, og to ruder ind til salen er blevet knust. Forholdet blev anmeldt kl.09.00.

Tyveri til isdisco, Gentofte

Lørdag mellem kl. 18.30 og 22.00 fik en 13-årig dreng stjålet sin taske, mens han var til isdisco ved stadion. Den stod i hallen på et mørkt område og indeholdt sko, jakke, parfume, højtalere og pung. Tyveriet blev anmeldt kl. 13.48.

Skrottyve anholdt

Gentofte: To mænd på henholdsvis 37 og 55 år blev klokken 04.50 mandag morgen anholdt efter de havde forsøgt at stjæle kobber fra en byggeplads på Folkevej. De to mænd kørte fra stedet, men blev senere fundet af politiet og taget med på politi statione n, hvor de skal afhøres. og det skal vurderes, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

Brand i bil

Gentofte: En bil brød klokken 01.46 natten til mandag i brand på Mosegårdsvej. Bilen skal nu undersøges nærmere for at se, om det er muligt at finde brandårsagen. Der er dog formentlig tale om en kortslutning i motorrummet. Det er formentlig en kortslutning

Navigationsanlæg stjålet fra bil

Dyssegård: Et navigationsanlæg er i tidsrummet onsdag klokken 12 til torsdag klokken 13.30 stjålet fra en VW Passat stationcar, som stod parkeret på Dalstrøget. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at afliste forruden i bilens passagerside.

Spirituskørsel, Gentofte

En 60-årig mand blev på Jægersborg Alle kl. 17.15 sigtet for at have kørt bil, selv om han var påvirket af alkohol og havde en promille over det tilladte. En blodprøve skal nu fastslå den nøjagtige promille.

Barnevognstyveri, Gentofte

En 28-årig mor fik sig en kedelig overraskelse, da hun kom ud i sin opgang på Stolpevej og så, at hendes barnevogn, som havde st ået fas tlåst bag indgangsdøren, var blevet stjålet. Tyveriet er sket mellem kl. 15.00 og 16.30 og blev anmeldt kl. 20.26.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 13.07 ringede en kvinde og anmeldte, at der foregik noget mistænkeligt på Ørnegårdsvej ved Vandtårnet.

Her gik en person rundt og kiggede ind i parkerede biler og forsøgte at låse cykler op på stedet. Manden beskrives som:

Mand. Østeuropæisk af udseende, 55-60 år, 180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Kørte Hvid knallert med rød og grøn forneden., Iført: Sort knallerthjem, sort vindjakke, sorte arbejdsbukser med lommer på siderne, sorte sko.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev