Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet Okt 29, 2018-Nov 06, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

Klokken 10.21 anmeldte en borger, at to ukendte mænd netop var gået rundt om hans hus på Skovbakkevej og havde luret. Da de så, at der var nogen hjemme, valgte de at banke på døren og spørge til en adresse, hvilket anmelderen forståeligt nok fandt mistænkeligt. Anmelderen beskriver de to personer som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 33-37 år, 180 cm, kropsbygning: Kraftig, Iført: Grøn/mørkebrune frakke og bukser

B: Mand, østeuropæisk af udseende, 33-37 år, 180 cm, kropsbygning: Spinkel, Iført: Grøn/mørkebrune frakke og bukser

Butikstyveri, Charlottenlund

Klokken 10.34 blev det anmeldt, at der onsdag aften var kørt en mindre lastbil ind til Menys varemodtagelse, hvorfra der var blevet stjålet en Europapalle med diverse varer på.

Tyveri fra skole, Dyssegård
Omkring klokken 12 gik en mand ind i en klasse på Munkegårdsskolen og stjal et ukendt antal computere derfra, hvorefter han kørte fra stedet på en scooter. Manden beskrives som: Mand, cirka 40 år gammel, 180-190 cm høj, kraftig af bygning, brun i huden, med sort, kort hår og skæg. Talte dansk og var iført sort t-shirt og sorte bukser samt en sort North Face-taske.

Kørsel uden førerret, Hellerup
En 59-årig mand blev standset på Strandvejen klokken 15.16. Han blev sigtet for at have kørt bil, selv om han ikke havde førerret.

Færdselsuheld, Gentofte
På Motorring 3 i nordgående retning ved frakørsel 18 skete der klokken 18.18 et færdselsuheld, idet en 30-årig mand fra Nakskov bremsede ligesom de forankørende biler og i den forbindelse blev påkørt bagfra af en hvid Nissan varebil. Føreren af varebilen sa tte dere fter farten op og forlod stedet ved at køre videre i nordgående retning på Motorring.

Den 30-årige mand havde efterfølgende nogle smerter i ryggen.

Særligt om indbrud i Nordsjællands Politikreds: Nordsjællands Politi udsender i forbindelse med den elektroniske døgnrapport en oversigt over de indbrud, der er anmeldt indenfor det seneste døgn. Oversigten kan ses i det dokument, som er vedhæftet denne udsendelse. Enkelte in dbrud vi l fortsat være omtalt i den elektroniske døgnrapport.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev