Holte Vinlager skriver bl.a. dette i sin nyhedsbrev om 2 Italienervine:

To Italienske vine fra Holte Vinlager

Har du smagt vores Selvarossa fra Syditalien?

Den garanterer vi dig, at du og dine gæster bliver glade for. Faktisk er den Syditaliens mest anmelderroste vin og den har netop fået 3 glas (topkarakter) i Gambero Rosso – for 11. år i træk!

Vinen er uovertruffen og man opdager straks den høje kvalitet i den parfumerede bærduft. Smagen er rund og blød med sin solmættede frugt og fine krydring. Vil du have den perfekte vin til julemaden, så er Selvarossa den helt rigtige vin – den klarer både and og flæskesteg, samt tilbehøret til UG!

Yderst sjældent sker det at én af vores vine kommer med på Wine Spectators TOP 100 liste over årets bedste vine. Derfor er vi ekstra stolte og meget glade for at kunne fortælle dig at det netop er sket. Endda er vinen bedømt som værende den 11. bedste vin!

Wine Spectator betragtes som verdens førende og mest respekterede livstilsmagasin med fokus på vin. Når de laver deres årlige TOP 100 liste, bedømmes der også ud fra prisen på vinen, og det er derfor helt uhørt at vinen lægger sig i toppen, når den ikke er dyrere.

Vinen er Vino Nobile di Montepulciano, 2013 Riserva

Tilmeld dig vores nyhedsbrev