Holte Vinlager skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om vine fra Sydamerika:

Sydamerika Smagekasse, foto: Holte Vinlager

Vin fra Sydamerika har kvalitetsmæssigt rykket sig utroligt meget de seneste år. Der produceres skam stadigvæk de såkaldte ”marmelade-vine”, hvor sødmefuld og solmoden frugt er i fokus. Samtidigt er der minimalt med garvesyre i disse vine og det er også medvirkende til deres popularitet. Og fred være med det.

Men Sydamerika kan så meget mere end det – især i Chile og Argentina laves der i dag vine af forrygende kvalitet – og stadig til fornuftige priser. Chile har gennem de sidste 10-15 år udviklet sig til at være en betydelig og vigtig producent af vin, og man forstår godt hvorfor. Kombinationen af fremragende vækstbetingelser og franske druesorter har skabt et ægte vineventyr. Argentina har med sine kølige vinområder langs Andesbjergene mulighed for at producere flotte vine med kompleksitet og karakter.

Vi har nøje sammensat en smagekasse med nogle af vores bedste vine fra Sydamerika. I denne smagekasse er vi stolte af at kunne præsentere dig for vores nye vin-serie, Observer, fra Chile. Fantastiske vine med stor velsmag og dybde. Desuden har vi også krydret kassen med to formidable vine fra Argentina.

Prisen på smagekassen er ekstremt flot – og du er sikret stor ”vin-valuta”!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev