Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/01/29-2019/02/05.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyve løb med chokolade og energidrik

Gentofte: Tre mænd stjal søndag eftermiddag klokken 16.50 tre indkøbskurve fyldt med energidrikke og chokolade. De tre indfandt sig i et supermarked på Smakkegårdsvej, hvor de fyldte kurvene og satte dem ved udgangen til butikken. Da personalet et øjeblik var uopmærksomme, tog mændene kurvene og kørte fra stedet. De tre tyve beskrives således:

A: Mand, dansk, ca. 20-25 år, ca. 180 cm høj, fedladen med brunt kort hår. Iført: Sort dunjakke, mørkeblå jeans og brune støvler

B: Mand, anden etnisk herkomst end dansk, 20-25 år, ca. 180-185 cm høj, spinkel af bygning med kort hår. Iført mørkeblå tynd dunjakke, sorte bukser m. hvide striber langs ben og sorte løbesko.

C: Mand, dansk, 20-25, 185-190 cm høj, spinkel af bygning og med meget bleg, hvid hud. Iført sort hue, tynd mørkeblå dunjakke, grå joggingbukser med mørkeblå stribe langs ben, og sorte løbesko.

Flere tyverier fra biler

Charlottenlund/Lyngby: I løbet af weekenden har der været flere tyverier fra biler, hvor rat og/eller navigationsanlæg er blevet stjålet. Det er således gået ud over en BMW 3-serie, der holdt parkeret på Skovvej i Charlottenlund, en BMW 5-serie, der holdt parkeret på Firskovvej i Lyngby, en BMW 4-serie parkeret på Slotsvej i Charlottenlund og en BMW 5-serie, der holdt parkeret på Frølichsvej.

Oliefyr skabte røgsky

Gentofte: Politi og brandvæsen rykkede fredag morgen klokken 06.35 ud til en mulig brand i en industribyning på Nybrovej. Det viste sig dog, at der ingen ild var, men derimod en større røgsky forårsaget af et oliefyr.

Hærværk mod biler

Gentofte: Syv biler har fået punkteret dæk, mens de holdt parkeret på Dahlensstræde. Hærværket er sket mellem onsdag midnat og torsdag klokken 08.50.

Formodede indbrudstyve anholdt

Charlottenlund: En årvågen borger så og hørte onsdag eftermiddag klokken 13.11 fire mænd ringe på døren hos sin nabo på Brannersvej. Da naboen ikke åbnede bankede mændene døren ind og det fik borgeren til at skynde sig at ringe til politiet. To mænd på henholdsvis 24 og 32 år, blev kort efter anholdt på stedet og taget med på politistationen. De bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af torsdagen.

Computer stjålet fra bil

Charlottenlund: En bærbar computer, nogle dokumneter og hovedtelefoner samt den taske, de lå i, blev tirsdag mellem klokken 18.30 og 22.00 stjålet fra en Mercedes, som holdt parkeret på Strandvejen. Tyven har skaffet sig adgang til tingene ved at knuse bilens højre siderude.

Havde hash med sig i bilen

Charlottenlund: En 21-årig mand fra Hellerup blev tirsdag eftermiddag sigtet for at være i besiddelse af en moderat mængde hash. Manden blev truffet i en bil på Bregnegårdsvej.

Bilist med cannabis i blodet

Charlottenlund: En 19-årig mand fra Charlottenlund blev mandag aften klokken 19.50 sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev truffet af en patrulje på en parkeringsplads bag ved Charlottenlund Station, hvor hans narkometertest gav udslag for påvirkning af cannabis. Der blev tillige fundet en mindre mængde hash på førersædet i bilen. Den 19-årige blev taget med til hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

Sten kastet gennem rude

Hellerup: Søndag aften mellem klokken 23.25 og 23.30 blev en stor sten kastet gennem et stuevindue til en bolig på Sigridsvej. Hærværket blev anmeldt mandag eftermiddag klokken 16.59.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev