Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/03/11-2019/03/19.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Værktøj stjålet fra varebil

Hellerup : Fra en Fiat Ducato varebil, der holdt parkeret på Højsgårds Allé er der mellem mandag klokken 15.00 og tirsdag klokken 05.30 stjålet diverse elværktøj. Tyven har brudt låsen på bilens bagdør op.

Tricktyve i kiosk

Hellerup: Mandag eftermiddag var to kvindelige tricktyve på spil i en kiosk på Strandvejen. De to kvinder indfandt sig i butikken omkring klokken 16.24, hvor de købte en pakke cigaretter og betalte med en tusindekroneseddel. Da ekspedienten gik ud i baglokalet for at hente byttepenge i sin jakke og lagde den bag disken. Det lykkedes den ene af kvinderne at stjæle en pung indeholdende weekendens omsætning fra jakken, hvorefter de forsvandt fra butikken.
De to kvinder beskrives som:

A: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 60-65 år, 170 cm høj og kraftig af bygning. Talte østeuropæisk og var iført kort, hvid, tyk jakke med hætten over hovedet.
B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 30 år, 170 cm høj og spinkel af bygning. Sort, langt hår, acne i ansigtet. Talte østeuropæisk og var iført rød dragt med blomster.

Stjal biludstyr og instruktionsbog

Gentofte: En eller flere ukendte gerningsmænd har mellem søndag klokken 17.30 og mandag klokken 07.30 stjåelt rat, kontrolpanel, navigationssystem og instruktionsbog fra en BMW 3-serie, der holdt parkeret på Bregnevej.

Narkobilist standset

Kgs. Lyngby: En 22-årig mand fra Nivå blev torsdag aften klokken 21.40 standset, da han kom kørende ad Klampenborgvej. En narkometertest viste, at manden var påvirket af cannabis, og han blev derfor sigtet for at køre bil mens han var påvirket af euforiserende stoffer.

Hærværk mod bil

Dyssegård: En Peugeot, som holdt parkeret i Sønderdalen, er mellem onsdag klokken 08.00 og torsdag klokken 08.00 blevet udsat for hærværk. Bilen har fået ridser i kølerhjelmen og en bule i bagskærmen.

Kørte mod ensretningen i P-hus

Hillerød: En 56-årig mand fra Gentofte blev torsdag formiddag klokken 10.45 sigtet for spirituskørsel. Manden havde påkørt en anden bil, da han kørte mod ensretningen i P-huset i Østergade. Da manden blev bedt om at tage en alkometertest viste den 3,4 promille, hvorfor han så også fik beslaglagt sin bil.

GPS og radio stjålet fra bil

Charlottenlund: Et indbygget navigationsanlæg samt radio er mellem tirsdag klokken 22.30 og torsdag klokken 08.00 blevet stjålet fra en Audi A4, som holdt parkeret på Ole Bruuns Vej. Det fremgår ikke, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands Politikreds 14. – 15. marts 2019

Mand anholdt for drabsforsøg

Charlottenlund: En 24-årig mand er blevet anholdt og sigtet for drabsforsøg på et 23-årigt mandligt familiemedlem. Overfaldet skete på Broholms Allé, og den 23-årige blev alvorligt såret, men skulle efter de seneste oplysninger være udenfor livsfare. Politiets teknikere arbejder på stedet, og både offer og gerningsmand skal afhøres nærmere for blandt andet at få fastslået motivet til gerningen.

Stjal diesel fra traktor

Klampenborg: Mellem fredag klokken 14.00 og onsdag klokken 9.00 blev der stjålet diesel fra en traktor på Strandvejen. Tyveriet er sket ved lave hul på traktorens tank med en saks.

Tyverier fra biler

Slangerup og Charlottenlund: Mellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 7.00 er navigationsanlægget i en Skoda Superb Combi, som holdt parkeret på Bogøvej i Slangerup, blevet stjålet. Tyven har fået adgang til bilen ved at knuse ruden i venstre bagdør.

På Mosevej i Slangerup skete der også tyveri fra en VW Sharan. Det skete mellem tirsdag klokken 23.00 og onsdag klokken 7.50. Her har tyven stjålet gps’en i instrumentpanelet. Indstigningen er her ukendt.

Ligeledes blev rat og midterkonsol stjålet fra en Audi RS6, som holdt parkeret på Ellinorsvej i Charlottenlund mellem onsdag den 6. marts klokken 12.00 og tirsdag den 12. marts klokken 17.00. Også her er indstigningsmetoden ukendt.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands Politikreds 13. – 14. marts 2019

 

To indbrudstyve anholdt

Klampenborg: To udenlandske mænd på henholdsvis 34 og 48 år blev onsdag aften klokken 19.17 anholdt efter de havde forsøgt at begå indbrud i en villa på Christiansholmsvej. Her opdagede husets beboer de to mænd og kontaktede politiet med signalement af tyvene. Flere patruljer, herunder en hundepatrulje, blev sendt til stedet og det lykkedes at finde og anholde de to mænd. De bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Lyngby i dag, onsdag, klokken 11.30.

Indåndede kausisk soda

Gentofte: Tre personer måtte køres til behandling på skadestuen, da de ved et uheld havde indåndet kausisk soda i forbindelse med rengøring af nogle maskiner på Novo på Brogårdsve tirsdag eftermiddag klokken 16.37. Årsagen til uheldet var angiveligt et rør, som var læk. Arbejdstilsynet blev underrettet og ser nu på sagen.

Løb med lygterne

Kokkedal/Charlottenlund: Klokken 03.15 natten til mandag blev et sæt forlygter stjålet fra en Porsche Panamera, som holdt parkeret på Strandvejen. Også en Porsche Panamera, som holdt parkeret i Kratkrogen i Charlottenlund har fået stjålet forlygterne. Dette tyveri skete klokken 05.00 mandag morgen.

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box