Spejderne skriver dette i sin pressemeddelelse om de nye lejrchefer:

Spejdernes Lejr har udpeget de to nye lejrchefer, der skal stå i spidsen for udviklingen og ikke mindst gennemførelsen af Nordens største spejderlejr i 2022. Opgaven som lejrchef er en af de største og mest omfattende opgaver i spejderbevægelsen, derfor har lejrchefernes indbyrdes kemi haft afgørende betydning i udvælgelsen. De nye lejrchefer er Lillan Foged (28) og Jens Harboe Malskær (33), foruden en baggrund fra spejderbevægelsen kommer de to nye lejrchefer med ledererfaring fra det private erhvervsliv og NGO-sektoren.

Når 40.000 spejdere i 2022 er med på Spejdernes Lejr, bliver det for de to lejrchefer samtidig et højdepunkt for en af de mest ambitiøse opgaver i spejderbevægelsen og en kulmination på mange timers hårdt slid og samarbejde:

“Vi har sammen med landets fem spejderkorps været igennem en lang og grundig proces for at finde det helt rigtige lejrchef-team. Lillan og Jens er et godt makkerpar, der tilsammen har det, der skal til for at stå i spidsen for Spejdernes Lejr i 2022. Når man i så mange år skal arbejde tæt sammen mod et fælles mål, er det afgørende, at ikke bare de personlige kompetencer er gode, det skal kemien mellem lejrcheferne så absolut også være,” fortæller Grete Bækgaard Thomsen, der er den ene halvdel af formandskabet for styregruppen for Spejdernes Lejr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev