Lars Bjørn skriver bl.a. dette i sit nyhedsbrev om medimport af At Château de Saint Cosme, som er drivkraften for Gigondas bliver mere og mere åbenlyst for enhver dedikeret vinnyder, og med den store bevågenhed og interesse for den storhed man finder i vinene fra foden af Dentellerne i det sydlige Rhône, er vi stolte over endnu engang at tilbyde Château de Saint Cosme på vores attraktive medimportvilkår!Château de Saint Cosme råder over 25 ha perfekt eksponerede vinmarker i Gigondas, som giver et årligt høstudbytte på ca. 60 000 flasker. Høstudbyttet varierer dog – og i 2017, ligesom i 16 er det betydeligt lavere…ca. 45 000 flasker, som fordeles blandt importører over hele verden.

Mængden af Gigondas er lavere end nogensinde, og antallet af Mono-cruerne Hominis Fides, Le Claux og Le Poste er som altid meget begrænset, og tilbydes derfor kun som en del af sortimentkasse.

Udover de 25 ha i Gigondas råder Saint Cosme over markandele i Chateauneuf, Cairanne (Deux Albion) og Vinsobres (Côtes du Rhône), samt nogle mindre parceller i det nordlige Rhône – se Crozes Hermitage.

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box