Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/04/10-2019/04/23.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Flere tyverier fra biler

Hellerup: Fire biler har mellem søndag klokken 23.59 og mandag klokken 10.00 været udsat for tyveri, hvor der er stjålet navigationssystemer samt airbags. Tyverierne er sket på Birkehøj, Ellefolden og Ellehegnet.

Kørte uden kørekort

Gentofte: En 28-årig mand fra Gentofte blev mandag klokken 12.45 sigtet for at køre uden førerret. Manden blev standset på Lyngbyvej.

Piger overfaldt medarbejdere i bod

Klampenborg: En gruppe piger overfaldt mandag eftermiddag klokken 16.19 en 18-årig pige og en 20-årig mand, som arbejdede i en bod på Bakken. Pigerne slog og rev de to medarbejdere i håret, inden de forsvandt fra stedet.

13-årig overfaldet

Klampenborg: En 13-årig dreng fra Rødovre blev mandag eftermiddag klokken 16.35 overfaldet af en gruppe drenge ved Klampenborg St. Drengen blev blandt andet slået i hovedet med knytnæve og fik tildelt et spark i ryggen.

Rat og navigation stjålet

Gentofte: Fra en Mercedes Benz, der holdt parkeret på Ved Kæret er der mellem fredag klokken 07.00 og mandag klokken 17.50 stjålet et rat og et indbygget navigationsanlæg.

Færdselsuheld, Meløse

Klokken 07.52 blev der anmeldt et færdselsuheld på Amtsvejen i Meløse. En personbil ført af en 31-årig kvinde fra Dyssegård påkørte en personbil ført af en 32-årig kvinde fra Helsingør. Den 32-årige holdt stille og gav signal til at foretage et venstresving, hvilket den 31-årige overså – muligvis pga. den skarpe morgensol.

Bilerne blev hurtigt flyttet til rabatten, således trafikken kunne glide videre, og ingen af de to kvinder kom noget alvorligt til.

Tyveri fra taske, Gentofte

Klokken 14.43 anmeldte en kvinde på 95 år, at hun under en indkøbstur i Lyngby havde fået stjålet sin pung fra sin taske. Tyveriet er formentlig sket under kvindens bustur fra Gentofte til Lyngby eller inde i en forretning.

Trusler, Gentofte

Klokken 14.27 blev det anmeldt, at en 18-årig mand omkring klokken 14.00 var blevet truet af en ukendt mand på Smakkegårdsvej. Den 18-årige havde netop parkeret en bil, da en fremmed mand sagde, at den 18-årige ikke skulle parkere pågældende sted, hvorefter han fremsatte grove trusler mod den 18-årige, som valgte at køre fra stedet.

Den fremmede beskrives som: Mand, dansk af udseende, 40-50 år, 180-185 cm, kraftig af bygning, hvid i huden, skaldet. Talte dansk og var iført en sort jakke og sorte bukser.

Narkobilist standset

Hellerup: En 22-årig mand fra Frederiksberg blev torsdag aften klokken 20.10 sigtet for narkokørsel, da han kørte bil ad Callisensvej, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer.

Fælge stjålet fra bil

Gentofte: Fra en bil, der holdt parkeret på Brogårdsvænget, er der mellem tirsdag klokken 23.00 og onsdag klokken 08.10 stjålet fire fælge. Bilen er ved tyveriet blevet “klodset op” på mælkekasser.

Elværktøj stjålet fra varebil

Gentofte: Fra en Hyundai Van, som var parkeret på Nybrovej, er der mellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 09.00 stjålet diverse elværktøj. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at bryde bagdøren op.

Ild i håndklæde

Hellerup: Det var formentlig en glød fra en cigaret eller et lys, som torsdag morgen klokken 06.03 antændte et håndklæde og var årsag til, at politi og brandvæsen rykkede ud til en brand på På Højden. Ingen mennesker til skade ved branden, ligesom der umiddelbart kun skete mindre materielle skader.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 10. – 11. april 2019

 

Værktøj stjålet

Charlottenlund: Fra en byggeplads på Jægersborg Allé er der mellem mandag klokken 19.00 og tirsdag klokken 06.00 stjålet værktøj fra en container. Tyven har taget en nøgle til containeren fra en nøgleboks på stedet.

Pung stjålet fra bil

Charlottenlund: Fra en Volkswagen Up, der holdt parkeret på Korsgårdsvej, er der mellem mandag klokken 15.00 og 19.15 stjålet en pung med diverse betalingskort, kørekort og sundhedskort. Tyven har knust den bagerste rude i bilens venstre side for at skaffe sig adgang til bilen.

Kørte med kokain i blodet

Gentofte: En 45-årig mand fra Brønshøj blev tirsdag aften klokken 18.35 sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af narkotika. Manden testede positiv for at have kokain i blodet, og var tillige frakendt kørekortet, men havde alligevel sat sig bag rattet. Han blev standset af en patrulje på Lyngbyvej og fik også en sigtelse for at køre uden førerret.

Bil brød i brand

Gentofte: En Ford Ka brød tirsdag aften i brand på Helsingørmotorvejen mellem afkørsel 2 og 3 i nordgående retning. Branden opstod under kørslen, men den nærmere årsag kendes ikke. Ingen personer kom til skade ved branden.

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box