DEN KLASSISKE MUSIKKUFFERT arbejder med klassisk musik og de 4 årstider og indeholder sjove aktiviteter til mange timers læring igennem leg og gode oplevelser. Kufferten er skabt til at voksne, sammen med deres børn/ børnebørn, kan lege sammen omkring den klassiske musik uden nogle løftede tommelfingre om, at der nu skal indlæres. Dette sker automatisk i gennemgangen af kufferten, mens I hygger jer.

“DEN KLASSISKE MUSIKKUFFERT – DE 4 ÅRSTIDER” er blevet udviklet og testet i tæt samarbejde med en lang række kommunale institutioner i København efter, hvor børnene har vist den største udviklingsmæssige respons og vi kan med stolthed sige at ”DEN KLASSISKE MUSIKKUFFERT – DE 4 ÅRSTIDER” tydeligt har vist sin tyngde og værdi.

Rent praktisk indvies den voksne, sammen med børnene, let og trinvist i kuffertens aktiviteter via introduktionskort, som knyttes til aktiviteter, rekvisitter, plancher, musik og videomateriale. Al forberedelse kan ske i samarbejde med børnene og alle aktiviteter kan udføres til fulde uanset om man har musikalsk baggrund eller ej.

”Ved at lytte til klassisk musik får børnene en bedre lytteevne, koncentration og selvdisciplin samt et bedre sprog”
– University of London’s Institute og Education 2014.

Del på sociale medier

Skriv til Dit Gentofte

  Klik her
Holler Box