Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/04/29-2019/05/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud i containere, Dyssegård

Klokken 09.51 blev det anmeldt, at to arbejdscontainere, som stod på en byggeplads på Thulevej, mellem lørdag klokken 12.00 og søndag klokken 07.00 var blevet brudt op, idet låsebommen på dørene var skåret op. Fra containerne blev der stjålet værktøj og laserudstyr.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Klokken 22.46 indløb der anmeldelse om, at tre maskerede mænd gik rundt på havnen ved Tuborg Havnevej og stjal blandt andet vin og øl fra flere både. En patrulje kørte til stedet og runderede efter de tre mænd, men de var ikke længere at finde i området.

Bilruder knust

Hellerup/Slangerup: En rude i passagersiden på en Mercedes er mellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 04.00 blevet knust, mens bilen holdt parkeret på Strandvejen i Hellerup. Hærværket blev anmeldt søndag klokken 08.08. Også en bil i Slangerup har været udsat for hærværk. Her er der tale om en Kia Picanto, som holdt parkeret i Kongshøjparken. Denne bil har mellem lørdag klokken 04.00 og søndag klokken 04.10 fået knust bagruden med en herregårdssten.

Tre biler stødte sammen

Gentofte: Tre biler stødte søndag eftermiddag klokken 14.18 sammen i et harmonikasammenstød på Helsingørmotorvejen. Som følge af uheldet var der kortvarigt spærret for trafik i nordgående retning i godt 45 minutter.

Raket ramte tog, Gentofte

Klokken 10.43 indløb der anmeldelse om, at to drenge med en raket ramte et s-tog, som var på vej mod Hundige ved Jægersborg Station. Der kom ved kontakten med toget misfarvning på toget.

De to drenge beskrives begge som: mellemøstlige af udseende, 15-16 år, ca. 175 cm, spinkle af bygning, brune i huden og med brunt kort hår. Iført mørkt tøj.

Mistænkelig kuffert, Hellerup

På Tuborg Havnevej blev der klokken 12.09 fundet en sort kuffert liggende på gaden. En patrulje kørte til stedet for at undersøge kufferten nærmere, og det viste sig, at der var tale om en tom kuffert, som efterfølgende blev smidt ud.

En ærlig kvinde, Hellerup

Klokken 18.14 anmeldte en 76-årig kvinde fra Virum, at hun tirsdag formiddag havde fundet nogle tusinde kroner i kontanter på jorden ved Hellerup Station, som nogen formentlig har tabt. Det blev aftalt med kvinden, at hun indleverer dem på nærmeste politistation snarest. Stor ros til kvinden for hendes ageren i sagen.

Kørsel i påvirket tilstand, Charlottenlund

Klokken 00.48 blev en 30-årig mandlig bilist standset og kontrolleret på Jægersborg Allé. Her fik han narkometeret til at slå ud for kokain og cannabis, og han blev derfor taget med til en kontrollerende blodprøve. Under visitationen blev han desuden fundet i besiddelse af en joint.

Hans medpassager, en 22-årig mand fra København, blev ligeledes visiteret, og han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain og hash.

Mand set ved indbrudsforsøg

Hellerup: En mulig gerningsmand blev onsdag morgen set af et vidne i forbindelse med et indbrudsforsøg i en lejlighed på Duntzfelts Allé. Manden beskrives som værende i 30’erne, skandinavisk af udseende185 cm høj, kraftig til muskuløs af bygning med kort, maskinklippet hår. Han var iført afslappet fritidstøj og bar på en aluminiumsstige.

Stjal vintage tøj og tasker

Hellerup: Fra Vintage Market er der i fredags mellem klokken 11.00 og 13.00 stjålet en minkpels samt en designertaske og en nederdel. I forbindelse med tyveriet er der set en mand og en kvinde, der beskrives således: A, mand, østeuropæisk af udseende, 45-50 år, 190-195 cm høj og almindelig af bygning, hvid i huden, brunt, mellemlangt hår, iført brun kort læderjakke og solbriller med brunt glas. B, kvinde, østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 165-166 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, lyst, langt hår, engelsktalende og iført hvid læderjakke samt mange store smykker.

Tab af tønde

Gentofte: Klokken 15.40 tabte et køretøj en tønde med væske i krydset Nybrovej/Sandtoften, således væsken løb ud på vejbanen. Væsken kunne være giftig at indånde, og området blev derfor afspærret kortvarigt, imens brandvæsnet ryddede op. Ingen personer kom til skade under hændelsen.

Narkokørsel, Charlottenlund

En 29-årig mandlig bilist fra Frederikssund blev klokken 01.45 standset på Bernstorffsvej. Her viste et narkometer, at han havde kørt bil, mens han var påvirket af euforiserende stoffer. Samtidig blev der ved visitation fundet hash i bilen, og føreren blev derfor sigtet for narkokørsel og besiddelse af euforiserende stoffer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev