Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/05/06-2019/05/14.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Dæk og fælge stjålet

Gentofte: En Mercedes, som holdt parkeret på Erichsensvej, har mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 07.00 fået stjålet alle fire dæk og fælge. Bilen var blevet efterladt på fire mælkekasser.

Rat stjålet fra biler

Gentofte: Fra en Mercedes, der holdt parkeret på Ved Kæret, er der mandag mellem klokken 01.00 og 08.00 stjålet et rat samt nogle paneler. Tyven har knust bilens bagrude for at skaffe sig adgang. Også en BMW, der hold parkeret på Dronningemarken, har fået stjålet rattet. Her har tyven også forsøgt at stjæle instrumentpanelet. Dette tyveri er sket mellem søndag klokken 20.00 og mandag klokken 08.00 og tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang.

Tyveri fra personbil

Gilleleje, Gentofte og Birkerød: Klokken 19.07 blev det anmeldt, at der imellem klokken 14.00 og 16.30 var blevet stjålet genstande fra en personbil parkeret på p-pladsen på Fiskerbakken, idet en eller flere ukendte gerningsmænd havde skaffet sig adgang ved at knuse forreste højre siderude.

En lignende anmeldelse indløb klokken 19.51, denne gang fra en anmelder, der havde en personbil holdende på p-pladsen ved Gentofte Megacenter imellem klokken 16.30 og 19.00. Ved dette tyveri var venstre bageste trekantrude knust.

Klokken 20.50 blev det ligeledes anmeldt, at en bil holdende ved golfklubben i Birkerød imellem klokken 16.45 og 20.40 havde været udsat for et tyveri, idet en eller flere ukendte gerningsmænd havde knust bagruden og skaffet sig adgang via denne.

Færdselsuheld, flugt fra dette, kørsel uden førerret, spirituskørsel, narkokørsel, hæleri og ulovlig omgang med hittegods
Hillerød og Helsinge: Klokken 19.10 blev det anmeldt, at en hvid varevogn havde påkørt en anden bil på Kildevej i Hillerød, hvorefter føreren af den hvide varevogn var kørt fra stedet.

Klokken 19.22 blev den formodede flugtbilist, en 43-årig mand fra Slagelse, bragt til standsning og anholdt på Nytorv i Helsinge. Her fik han både alko- og narkometer til at slå ud, hvorfor en blodprøve nu skal fastslå nærmere. Derudover havde manden ikke noget kørekort, og han blev derfor også sigtet for kørsel uden førerret.

I varebilen blev der fundet en del tøj med alarmer på, hvilket kastede en sigtelse for hæleri af sig. Som rosinen i pølseenden blev manden desuden sigtet for ulovlig omgang med hittegods, eftersom nummerpladerne på bilen var tilhørende et andet køretøj, hvorfra de var meldt stjålne nogle dage forinden.

Sidespejl ødelagt

Hillerød/Gentofte: En Tesla, som holdt parkeret på Slettebjerget er mellem lørdag klokken 23.59 og søndag klokken 07.00 blevet udsat for hærværk. Bilens ene sidespejl er blevet revet løst, så det kun hang i ledningerne. I Gentofte er en bil blevet udsat for samme type hærværk. Her er der tale om en Skoda, der holdt parkeret på Bakkevænget. Dette hærværk er sket mellem lørdag klokken 18.00 og søndag klokken 09.30.

Uro og uorden

Gentofte: På biblioteket på Vangede Bygade var fire unge piger klokken 21.50 i gang med at vælte skraldespande og smide rundt med ting, og de nægtede at forlade stedet. Da patruljen kom frem, var de imidlertid forsvundet, men de blev kort efter udfundet på McDonalds på Nybrovej. Det skønnedes ikke, at der var tale om hærværk på biblioteket, men pigerne fik en påtale for deres adfærd, og patruljen registrerede, hvem de fire piger var.

Trusler mod tankpasser

Gentofte: Klokken 23.09 indløb der anmeldelse om, at fem-seks piger af henholdsvis dansk og østafrikansk af udseende netop havde truet medarbejderen på Cirkle K på Nybrovej, fordi denne nægtede at sælge dem cigaretter. En patrulje kørte til stedet, men pigerne var ikke længere at finde i området. Det kan ikke udelukkes, at hændelserne fra biblioteket og Cirkle K har forbindelser til hinanden.

Besiddelse af euforiserende stoffer

Kgs. Lyngby: En 27-årig mand fra Søborg forsøgte klokken 02.20 at løbe fra en patrulje, som havde truffet ham på Klampenborgvej ved Kanalvej. Patruljen fik standset den 27-årige, og det viste sig, at han var i besiddelse af en moderat mængde hash. Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Fælge stjålet fra bil

Hellerup: Fra en Mercedes, som holdt parkeret på Baunegårdsvej er der torsdag morgen klokken 06.59 stjålet fire fælge.

Brand i lejlighed

Gentofte: Politi og brandvæsen rykkede torsdag eftermiddag klokken 14.35 ud til en brand i en lejlighed på Ermelundsvej. Lejlighedens beboer, en 61-årig mand, er efter al sandsynlighed faldet i søvn, mens en cigaret var tændt. Han blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Mistede pung på indkøbstur

Charlottenlund: En 76-årig kvinde mistede torsdag mellem klokken 16.00 og 17.00 sin pung i forbindelse med en indkøbstur. Kvinden havde været i Fakta på Jægersborgvej for at handle og havde puttet sin pung i tasken efter hun havde betalt. Men da hun kom hjem opdagede hun, at den var væk. I pungen var der diverse betalingskort, en mobiltelefon og lidt kontanter.

Bil udsat for hærværk

Hellerup: En Porsche, som holdt parkeret på Rygårds Allé, er mellem tirsdag klokken 08.30 og onsdag klokken 06.45 blevet udsat for hærværk. Ukendte gerningsmænd har skåret bilens højre bagdæk op.

Forsøgte at flygte fra politiet

Gentofte: En 24-årig mand forsøgte onsdag formiddag klokken 10.29 at flygte fra politiet i forbindelse med et indbrud i en villa på Herredsvej. Den 24-årige hoppede ud af et vindue og kom til skade i faldet. Han måtte derfor en tur på skadestuen inden han blev taget med til afhøring på politistationen. Det skal nu vurderes, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Pung stjålet fra bil

Hellerup: En pung indeholdende diverse betalingskort samt kontanter er blevet stjålet fra en Peugeot, som holdt parkeret på Sankt Peders Vej. Tyveriet er sket onsdag mellem klokken 16.15 og 17.00.

Tinder-tyv på spil

Charlottenlund: En 69-årig kvinde fik mellem lørdag klokken 16.00 og søndag klokken 08.00 stjålet smykker i forbindelse med et foto-shoot i hendes bolig på Lindegårdsvej. Kvinden havde via Tinder fået kontakt til en fotograf og aftalt, at han skulle fotografere nogen af kvindens smykker. Da manden var gået, opdagede hun, at nogle af smykkerne manglede. Manden beskrives som afrikansk af udseende, 32 år, 180 cm høj, spinkel af bygning med sort, mellemlangt hår. Han havde en tatovering af en blomst, muligvis en rød rose, på højre overarm, lille kobberring i højre øre. Iført jeans, sneakers og blå velourjakke.

Indbrud i containere, Dyssegård

Klokken 09.51 blev det anmeldt, at to arbejdscontainere, som stod på en byggeplads på Thulevej, mellem lørdag klokken 12.00 og søndag klokken 07.00 var blevet brudt op, idet låsebommen på dørene var skåret op. Fra containerne blev der stjålet værktøj og laserudstyr.

Mistænkeligt forhold, Hellerup

Klokken 22.46 indløb der anmeldelse om, at tre maskerede mænd gik rundt på havnen ved Tuborg Havnevej og stjal blandt andet vin og øl fra flere både. En patrulje kørte til stedet og runderede efter de tre mænd, men de var ikke længere at finde i området.

Bilruder knust

Hellerup/Slangerup: En rude i passagersiden på en Mercedes er mellem lørdag klokken 17.00 og søndag klokken 04.00 blevet knust, mens bilen holdt parkeret på Strandvejen i Hellerup. Hærværket blev anmeldt søndag klokken 08.08. Også en bil i Slangerup har været udsat for hærværk. Her er der tale om en Kia Picanto, som holdt parkeret i Kongshøjparken. Denne bil har mellem lørdag klokken 04.00 og søndag klokken 04.10 fået knust bagruden med en herregårdssten.

Tre biler stødte sammen

Gentofte: Tre biler stødte søndag eftermiddag klokken 14.18 sammen i et harmonikasammenstød på Helsingørmotorvejen. Som følge af uheldet var der kortvarigt spærret for trafik i nordgående retning i godt 45 minutter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev