De frivillige

De Frivillige, foto: Gentofte Kino

Den berygtede erhvervsmand og jetsetter Markus Føns er blevet varetægtsfængslet. Efter et brutalt overfald af en gruppe rockere med forbindelser til hans mere lyssky forretningsforbindelser, vælger Markus at gå i frivillig isolation blandt fængslets svageste indsatte. I denne afdeling har de et fængselskor, hvor den indsatte Niels er selvudnævnt korleder. Markus beslutter at blive en del af koret, men der går ikke længe, før han ligger i åben kamp med Niels om pladsen i toppen af hierarkiet. Det er ikke en kamp, der udkæmpes med muskler, men med list, tyranni og højskolesange.

”De frivillige” er instrueret af den prisbelønnede Frederikke Aspöck og produceret af Senia Dremstrup for SF Studios Production efter manuskript af Lars Husum.

Men in Black: International

Men in Black: International, foto: Gentofte Kino

Men in Black har altid beskyttet jorden fra universets værste afskum. I dette nye eventyr tackler de deres største, og mest verdensomspændende, trussel til dato – en muldvarp indenfor Men in Black organisationen. Mystiske mutanter og forunderlige skabninger indeholder ligesom mennesker både godt og skidt, og denne nye visuelle oplevelse af de sorte mænd er flottere og mere udfordrende end nogensinde før.
Instruktør: F. Gary Gray

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev