DOT skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om den nye APP:

Din Offentlige Transport (DOT) – DSB, Metroselskabet og Movia – samler nu de to eksisterende DOT apps i én ny samlet og langt mere brugervenlig app. Den nye mobile løsning giver kunderne bedre overblik og nemmere adgang til at købe billet til bus, tog og metro overalt på Sjælland. MobilePay bliver en del af løsningen i løbet af efteråret.

Passagererne i den kollektive transport på Sjælland får nu lettere ved at købe billetter til bus, tog og metro. En ny samlet og langt mere brugervenlig app – DOT Billetter – afløser de to hidtidige apps – DOT Mobilpendlerkort og DOT Mobilbilletter app.

“I DOT arbejder vi for at gøre det nemt at finde billet til bus, tog og metro. Mange kunder har med rette oplevet, at tiden var løbet fra vores nuværende apps. Vi er derfor glade for at give kunderne en ny samlet mobil løsning, hvor man både kan købe pendlerkort og billetter i én samlet, brugervenlig app. Den nye app giver samtidig et godt overblik over alle DOTs billetter til rejser på hele Sjælland,” siger DOTs bestyrelsesformand Camilla Struckmann.

DOT forventer, at have Mobile Pay med som betalingsløsning fra efteråret 2019. Kunder, der har haft deres mobilpendlerkort på den hidtidige app, kan overføre deres pendlerkort til den nye app. Omkring en kvart million kunder har hidtil benyttet de to apps, der nu bliver afløst af én samlet app.

Læs mere om den nye DOT Billetter app på dinoffentligetransport.dk/NyDotApp

Fakta om den nye app

DOTs samler to eksisterende apps for henholdsvis pendlerkort og mobilbilletter i én brugervenlig app: DOT Billetter
Den nye app tilbyder alle typer DOT billetter – inklusive City Pass til turister og cykelbilletter
Ved køb af billet udpeger man sin destination på et kort, og appen foreslår de relevante rejser og den tilhørende pris.
Appen viser billettens gyldighedsområde på kortet sammen med ens egen position, hvis man ønsker det, så man er sikker på at have gyldig billet.
DOT arbejder for, at det skal være nemt at købe billet til den kollektive transport. Den nye app er et godt digitalt alternativ til dem, der har glemt sit Rejsekort eller ikke har et.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev