Skal du finde et par nye kvalitets underbukser i Gentofte? Vi giver dig tre gode råd til at finde et par underbukser til herrer. Du skal især være opmærksom på pasformen og materialet, så du opnår den bedste komfort og holdbarhed.

Det er vigtigt at finde kvalitetsunderbukser. Køber du et par herre underbukser, der holder i længere tid, vil du i højere grad ikke opleve ubehag, og du vil købe den samme type underbukser langt ud i fremtiden. Det giver dig også et større incitament til at beholde underbukserne i længere tid og dermed spare penge.

I denne korte artikel giver vi dig et overblik over, hvordan du finder kvalitets underbukser, der sidder godt og holder. Vi har til sidst i artiklen fundet tre populære typer af underbukser til herre.

1. Find ud af hvilken type underbukser du bedst kan lide
Der findes som udgangspunkt tre populære typer af underbukser:
● Boxershorts
● Briefs
● Boxerbriefs

De klassiske boxershorts er mere løse og giver mindre støtte end de andre underbukser. Ofte har de en elastisk talje og en knap foran. Benene er åbne med en lille syning nederst, da de er løse.

Briefs er genkendelige på deres elastiske bånd, ingen ben og mindre størrelse. De skaber en y-formet front foran, hvor de dækker fra toppen og ned til forlåret, hvor de formår at dække hele bagdelen. De er perfekte til stramme bukser eller til manden, der arbejder ved et skrivebord hele dagen.

Boxerbriefs er, som navnet antyder, en blanding af de klassiske boxershorts og briefs, der sidder tæt på kroppen og derfor er ideelle til at dyrke sport i. De gnider ikke op af kroppen, og du undgår dermed gnavesår. Samtidig giver de en god all-around støtte.

2. Materialet er vigtigt
Vi har inddelt underbuksernes materialer i tre grupper:
● Bomuld
● Blandingsbomuld
● Mikrofiber (Polyester, Modal, Tencel. etc.)

Bomuld er det mest populære materiale til underbukser, fordi det absorberer godt, og er åndbart. Men vær’ opmærksom på, at kvaliteten varierer meget indenfor bomuld, både m.h.t. udseende og hvordan stoffet føles. Du kan købe utrolig billige og utrolig dyre underbukser af bomuld. Forskellen er stor på dem så udvælg nøje dine næste bomuldsunderbukser.

De fleste underbukser er lavet af blandingsbomuld. Selvom der står 100 % bomuld behøver det ikke at være det. 97 % bomuldsunderbukser kan på lovlig vis blive kaldt 100 %. Det er ofte pga. ønsket til at tilføre elastiske fibre, eksempelvis i toppen af underbukserne, der giver det den betegnelse.
Mikrofiber kommer fra stoffer som syntetiske polyester og de naturlige Modal og Tencel. Både Modal og Tencel er bæredygtige fibre lavet af kvast og rester fra træer. Alle underbukser af mikrofiber lige meget stoffet føles begge blødere end bomuld, og er meget lette.

3. Hold øje med komfort og holdbarhed
Komfort er én af de vigtigste faktorer, når vi snakker om undertøj. Alene af den simple grund, at vi går med det hele dagen. Materialet har derfor en stor indflydelse på komforten, men det gælder også underbuksernes snit og sømmenes placering på underbukserne. Det udvikler sig konstant mod mere komfort.
Holdbarhed er også en vigtig faktor. Hvis du sammenligner, hvad du får for pengene ved at købe et par billige kontra et par dyrere kvalitets underbukser, så vil du hurtigt finde ud af fordelene ved et par dyre underbukser.

Her er tre bæredygtige underbukser


1. CR7 Boxerbriefs fra JBS

JBS indgik i 2013 en aftale med den portugisiske fodboldspiller Cristiano Ronaldo om en serie af underbukser med to linjer. Dette er siden blevet udvidet til fire: Luxury, Fashion, Basic og CR7 Boys. Underbukserne er designet af New York designeren, Richard Chai, som også har designet for Marc by Marc Jacobs.

2. Boxerbriefs

Klassiske boxerbriefs fra Jack’s Sportswear Intl. Lavet i bomuldsblend med stretch for øget komfort og bevægelighed. 2-pack med to forskellige designs.


3. Klassiske boxershorts fra JBS

Boksershorts fra JBS lavet i 100% bomuld. Findes i flere forskellige designs, enten med striber, tern eller ensfarvede. Derudover, er modellen lang, som sidder løst.

Hvis du har lyst til at prøve de mest behagelige underbukser i 2019 og få gode råd med på vejen, så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev