Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/08/05-2019/08/13.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Rat og instrumentpanel stjålet

Gentofte: Mellem søndag klokken 09.00 og mandag klokken 08.30 er der stjålet rat og instrumentpanel fra en BMW, som holdt parkeret på Dronningemarken. Også fra en BMW, der holdt parkeret på Prins Valdemars Vej, er der stjålet et instrumentpanel. Dette tyveri er sket mellem søndag klokken 10.00 og mandag klokken 08.30.

Trøje og kontanter stjålet fra bil

Charlottenlund: En trøje samt et større beløb i kontanter er mellem fredag klokken 20.30 og mandag klokken 08.20 blevet stjålet fra en bil, der holdt parkeret på Ordrup Jagtvej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Kast af æg, Lyngby

Klokken 07.47 anmeldte en 40-årig mandlig cyklist fra Søborg, at han en times tid forinden var blevet ramt af en ukendt genstand kastet fra en personbil kørende på Klampenborgvej.

Klokken 13.05 anmeldte en 51-årig kvinde fra Virum ligeledes, at hun havde fået kastet et æg på sig klokken 06.30, da hun havde gået på Lyngby Torv. Ægget blev kastet fra en lille, lysegrå personbil.

Se i denne forbindelse også uddrag fra gårsdagens døgnrapport.

Tricktyveri, Hellerup

Klokken 13.34 anmeldte en 75-årig kvinde, at hun kort forinden var blevet udsat for tricktyveri på Strandvejen. Den 75-årige havde gået med en kuffert, da hun var blevet passet op af en kvinde, der netop var steget ud af en bil med tyske nummerplader. Den fremmede kvinde sagde på dansk med accent, at hendes mor var syg, hvorefter hun rev et armbånd af den 75-årige kvindes arm og hastede ind i bilen igen, som kørte hurtigt fra stedet.

Forsøgte at forlade butik uden at betale, Hellerup

Klokken 14.57 anmeldte personalet fra Meny i Hellerup, at de stod med to mænd, som havde forsøgt at forlade butikken uden at betale for en del varer. Da personalet konfronterede de to mænd, afsagde de trusler mod personalet.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 19-årig mand fra Skovlunde blev sigtet for forholdet, mens den anden mand var løbet fra stedet inden patruljens ankomst.

Spritkørsel, Gentofte

Klokken 21.20 blev en 54-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Nybrovej. Her fik han alkometeret til at slå ud, og han blev derfor taget med til en kontrollerende blodprøve.

Tyveri af taske, Charlottenlund

Klokken 13.53 anmeldte 53-årig mand fra Vallensbæk, at han lørdag aften imellem klokken 19.00 og 19.15 havde fået stjålet en taske, imens han havde siddet på bådebroen ved Skovshoved Havn. Tasken havde stået bag manden, og han havde ikke bemærket nogen gerningsperson stjæle tasken, som blandt andet indeholdt kontanter og en mobiltelefon.

Kørsel i påvirket tilstand, Gentofte

Klokken 21.45 blev en 22-årig mandlig bilist fra Brønshøj standset og kontrolleret på Motorring 3. Her fik han narkometeret til at slå ud for kokain, hvorfor en blodprøve nu skal fastslå nærmere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev