Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/08/19-2019/08/27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra skole, Gentofte

Henholdsvis klokken 14.03 og 14.14 indløb der anmeldelser om, at to elever mellem klokken 11.00 og 11.15 havde fået stjålet deres computere fra et uaflåst lokale på Bakkegårdsskolen. En ukendt mand var på tidspunktet for tyverierne blevet observeret på skolen, og det kunne ikke udelukkes, at han kunne sættes i forbindelse med tyverierne.

Manden beskrives som: ca. 30 år, 185-190 cm, ikke etnisk dansk af udseende, almindelig af bygning, brun i huden og med lidt skæg. Iført shorts og sort t-shirt. Medbragte grøn stofpose fra Magasin.

Vandscooter og jetski til gene, Klampenborg

Klokken 15.19 blev det anmeldt, at en vandscooter sejlede frem og tilbage i vandet nær stranden ved Taarbæk Strandvej til stor gene for de badende gæster. Kort efter indløb der yderligere anmeldelser om, at de samme personer nu også stod på jetski mellem de badende. En patrulje blev derfor sendt til stedet, hvor de med hjælp Forsvaret runderede på vandet i båd, men personerne var dog ikke længere at finde i området.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

På Prss. Alexandr. Alle opdagede en 82-årig mandlig beboer klokken 04.11 en mand, som stod foran den 82-åriges hoveddør iført en pandelampe. Da beboeren spurgte, hvad manden lavede der, svarede han at han var gået forkert og skulle have været inde i nabohuset. Senere på dagen kunne den 82-årige dog konstatere, at manden heller ikke hos naboen havde haft et ærinde, og han fandt derfor mandens tilstedeværelse mistænkelig og anmeldte forholdet klokken 15.21.

Manden beskrives som: ikke etnisk dansk af udseende, 40-45 år, 170-180 cm, spinkel af bygning. Iført grå lange bukser og grå busseronne/regnjakke.

Færdselsuheld, Gentofte

På Smakkekrogen nær Smakkegårdsvej skete der klokken 16.21 et færdselsuheld, da part 1, en 71-årig mandlig motorcyklist fra Charlottenlund, påkørte part 2, en 68-årig kvindelig bilist fra Ballerup, bagfra. Motorcyklisten blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet, men der skete ikke umiddelbart nogen personskade ved uheldet.

Tumult, Charlottenlund

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 20.33, forsøgte en mand klokken 19.45 at smide en 60-årig mand fra Søborg i havnen ved Skovshoved, da manden mente, at den 60-årige havde været tæt på at ramme mandens søn med sin bil. Dette afviste den 60-årige, hvorved tumulten opstod. Manden havde derefter forladt stedet.

Manden beskrives som: dansk af udseende, 35-45 år, slank af bygning, ca. 185 cm og med kort mørkt hår. Kørte fra stedet i en sølvgrå personbil, formentlig en Volkswagen Passat.

Kørsel uden førerret, Hellerup

Klokken 22.20 blev en 27-årig mandlig bilist fra Kolding standset på Strandvejen. Han kunne ikke fremvise et gyldigt kørekort, da han ikke havde erhvervet sig et sådant, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

Kontanter og dvd-skærm stjålet fra bil

Klampenborg: En tyv har mellem mandag klokken 21.00 og tirsdag klokken 07.45 skaffet sig adgang til en Mercedes, som holdt parkeret på Dyrehavevej, og har stjålet kontanter samt en dvd-skærm fra bilen.

Solbriller stjålet fra bil

Charlottenlund: Et par solbriller, en lommelygte og diverse mobilkabler er mellem mandag klokken 18.00 og tirsdag klokken 11.30 blevet stjålet fra en Mercedes, som holdt parkeret på Ny Ordrup Sideallé. Tyven har skaffet sig adgang ved at knuse en siderude.

Taske med tøj og make-up stjålet fra bil

Hellerup: En taske med diverse sportstøj og make-up er mellem klokken 20.00 mandag aften og klokken 08.00 tirsdag morgen blevet stjålet fra en Mercedes, som holdt parkeret på Margrethevej. Tyven har knust en siderude for at få adgang til bilen.

Sidespejle sparket af

Gentofte: En Toyota Hiace, der holdt parkeret på Stolpegårdsvej, er mellem søndag klokken 20.00 og mandag klokken 12.30 blevet udsat for hærværk, idet bilens sidespejle er blevet sparket af.

Unge skabte uro

Klampenborg: Op mod 400 unge mennesker skabte mandag aften ved 23-tiden uro og uorden ved Strandvejen. Her gik de festgalde unge mennesker rundt på stranden og på vejen, hvor de slog p de forbikørende biler. Det lykkedes at få gennet de unge tilbage på stranden og efter et stykke tid blev forsamlingen opløst.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev