– Og det passer faktisk
Miss Moneypenny er en populær genbrugsbutik på Strandvejen, hvor der udelukkende handles kvalitetstøj mellem kvalitetsbevidste sælgere og købere. Konceptet er lige så genialt, som det er simpelt, og vil helt sikkert blive mere udbredt i takt med, at de miljø- og klimabevidste forbrugere vinder terræn. For vi kender det allesammen, det med, at vi har investeret i en fed ny skjorte, kjole, jakke osv., men så viser det sig efter at,vi har brugt den nogle gange, at den alligevel ikke passede en så godt, som forventet. Langsomt, men sikkert bevæger klædningsstykket sig ind bagerst i klædeskabet, for måske først af se dagens lys, den dag, man skal flytte til et nyt hjem.

Miss Moneypenny skaber både cirkulation i klædeskabet og i pengepungen
Det er jo egentligt ret ærgerligt, at mange af os i år 2019 lader pænt og og ofte dyrt tøj gå til spilde i klædeskabet, frem for at aflevere det til genbrug på den måde få nogle af de investerede kroner tilbage og samtidig skåne både miljø- og klima. For vi kender det jo udmærket, at det tøj, man ikke selv lige bruger mere, vil ofte kunne klæde en ven eller veninde, men det ville jo være alt for besværligt at gå og bytte mellem venner og veninder i tide og utide. Derfor løser Miss Moneypenny et reelt problem, nemlig at alt for meget kvalitetstøj bare sygner hen i klædeskabene og samler støv,
mens det forældes.

Foto: Kim Beyer – Indehaveren af Miss Money Penny, er den altid smilende Monika

Tjen penge på genbrug og gør klima- og miljø en tjeneste
Indehaveren af Miss Moneypenny hedder Monika, og hun skaber en helt særlig atmosfære af tryghed og tillid i sin indbydende butik. Man føler sig simpelthen velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Og det er tydeligt, at mange af hendes kunder også er blevet hendes fortrolige. Snakken går om løst og fast, mens prisen på tøjet aftales for sælgernes vedkommende, mens køberne tydeligvis kan erhverve sig kvalitetstøj til rimelige priser.
“Konceptet passer lige ind i tiden”, forklarer Monika engageret. Alle taler om at redde klimaet, før det er for sent, og her kan du faktisk spare en masse vandforbrug og udledning af kemiske stoffer, når du cirkulerer dit gode tøj i stedet for bare at kasserede det og konstant købe nyt”, forklarer Monika med et smil.

Hvis du er interesseret i at høre lidt nærmere om, hvordan Miss Moyenpenny virker og fungerer, så kan du altid kigge ind i butikken og få en uforpligtigende snak med Monika – både hvis du er interesseret i at sælge og købe brugt kvalitetstøj.

Moneypenny ligger på Strandvejen 138B og har åbent tirsdag til fredag fra 12-17.30 og lørdag 11-14. Tlf.60536566

Tilmeld dig vores nyhedsbrev