Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/09/30-2019/10/08.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Ødelagt sidespejl

Hellerup: En ukendt gerningsmand har mellem søndag klokken 22.00 og mandag klokken 07.00 ødelagt sidespejlet på en Toyota Aygo, som holdt parkeret på Brønlunds Allé. Sidespejlet er formentlig blevet sparket eller slået af, så det hang i ledningerne.

Kontanter stjålet fra forretning

Charlottenlund: Ved et indbrud i Patricks Bakeshop på Ordrup Jagtvej er der mellem mandag klokken 20.00 og tirsdag klokken 01.10 stjålet et kontantbeløb. Tyven er kommet ind via et vindue.

Dreng blev skubbet af cykel

Gentofte: En 12-årig dreng blev torsdag eftermiddag ved 16-tiden skubbet, så han væltede med sin cykel i Bernstorff Slot. Her cyklede drengen på en sti, da en mand skubbede til ham med sin skulder, så drengen væltede af cyklen. Herefter råbte manden til drengen, at han ikke skulle cykle ind i ham, hvorefter han forsvandt. Manden beskrives som dansk af udseende, 60-70 år, 165-170 cm høj, almindelig af bygning, gråt, kort hår, dansktalende, hvid i huden, iført sort læderjakke. Han medbragte en større, sort hund i snor.

Blev frarøvet jakke og mobiltelefon

Gentofte: En 14-årig ung mand blev onsdag eftermiddag truet til at aflevere sin jakke og mobiltelefon til fire unge mænd ved skaterparken. De fire fortsatte i retning mod stationen og togdriften blev derfor indstillet i en kortere periode mens politiet gennemgik toget. De fire gerningsmænd var dog ikke at finde, men politiet har en god formodning om, hvem der er tale om.

Midterkonsol og navigation stjålet

Gentofte: Fra en Volkswagen Golf, som holdt parkeret på Resedavej, er der mellem klokken 12.00 og 22.00 mandag stjålet en midterkonsol med navigationsanlæg.

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 30. september – 1. oktober 2019

 

Ridser i lakken

Gentofte: En Land Rover, som holdt parkeret på Kirketorvet, har mellem lørdag klokken 16.50 og søndag klokken 00.10 været udsat for hærværk. Bilen har fået flere ridser langs siderne. Hærværket blev anmeldt søndag klokken 09.36.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev