Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/10/21-2019/10/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Ild i isolering

Charlottenlund: Mandag eftermiddag klokken 17.28 gik der ild i noget isoleringsmateriale i en kælder. Ilden opstod i forbindelse med noget renoveringsarbejde, hvor der blev skåret i noget stål. Ilden bredte sig til villaens stueetage, og to personer blev efterfølgende tilset, da de i forbindelse med branden fik vejrtrækningsproblemer.

Rat og forlygter stjålet

Hellerup: Fra en BMW, som stod parkeret på Egebjerg Allé er der mellem onsdag klokken 17.30 og torsdag klokken 07.50 stjålet rat, airbags, forlygter og integreret navigation. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude. Også en bil, der holdt parkeret på Rebekkavej har fået stjålet rattet. Her var der tale om en Mercedes og dette tyveri er sket mellem onsdag klokken 22.00 og torsdag klokken 07.15.

Tricktyve stjal pelse

Hellerup: To tricktyve stjal torsdag formiddag ved 11-tiden to pelse fra Butik Susanne Rohrmann. Tyvene, en mand og en kvinde, kom ind i forretningen, hvor de begyndte at kigge på nogle tørklæder. Mens manden forsøgte at forhandle om prisen, gik kvinden rundt i forretningen. De to beskrives som A: mand, 50-55 år, 175-180 cm, ikke dansk, spinkel af bygning, mørkebrunt hår, iført lille paisley halstørklæde, hudfarvet Moncler-jakke på, lys ternet sixpence, lignede skuespiller Ben Kingsley, talte engelsk med udefinebar accent, B: kvinde, 45-50 år, 170-175 cm høj, østeuropæer, spinkel af bygning, langt mørkt hår sat op i en knold, iført lysebrun trenchcoat.

Mulige tricktyve på spil

Gentofte: Torsdag eftermiddag var mulige tricktyve på spil i en lejlighed på Tværbommen. Her ringede de på døren hos en 98-årig kvinde og bad om at se de piller, som hun fik. Men den 98-årige lod dem ikke komme videre ind i lejligheden og bad dem i stedet om at forlade hendes bolig. De to beskrives som
A + B: Kvinde, afrikansk af udseende, 18-20 år, 165 cm høj og almindelig af bygning, sort i huden, mellemlangt sort hår, talte dansk med accent, iført mørk jakke med pelskrave. C: Mand, afrikansk af udseende, 30-40 år, 170 cm høj, almindelig af bygning, sort, kort hår, iført mørkt tøj.

Røg fra pizzaovn

Hellerup: Politi og brandvæsen rykkede onsdag aften klokken 18.39 ud til et butikscenter på Tuborg Havnevej, hvorfra der var kommet en anmeldelse om røglugt. Det viste sig imidlertid, at røgen blot stammede fra en stenovn i et nærliggende pizzeria.

Elværktøj stjålet

Gentofte: Fra en Mercedes-Benz varebil, der holdt parkeret på Ved Bommen er der stjålet diverse elværktøj. Tyveriet er sket mellem mandag den 14. oktober og mandag den 21. oktober, og tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at lave et hul i bilens ene skydedør.

Stjal to kasser chokoladebarer

Gentofte: En 33-årig udenlandsk mand blev mandag eftermiddag sigtet for butikstyveri, da han klokken 16.18 blev taget i at stjæle to kasser chokoladebarer i Fakta på Vangede Bygade. Manden blev tildelt en straksbøde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev