Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/11/05-2019/11/13.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Tyveri fra taske, Charlottenlund

Klokken 10.42 anmeldte en 70-årig kvinde fra Rødovre, at hun søndag mellem klokken 13.00 og 13.30 havde fået stjålet sin mobiltelefon fra sin taske, imens hun gik op ad trappen på Charlottenlund Station. Her havde hun opdaget en mand komme tæt på sig, og da hun lidt senere kiggede ned i sin taske, var telefonen væk. Kvinden beskrev den mulige gerningsmand som: Mand, dansk af udseende, 30-35 år, 178-185 cm.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

To unge kvinder blev klokken 12.57 taget i at stjæle undertøj og nattøj fra Magasin. Grundet kvindernes unge alder kørte en patrulje til stedet, hvor de sigtede de to piger, som viste sig at være 17 år og fra henholdsvis Søborg og Gentofte, for butikstyveri. Der blev også taget kontakt til de sociale myndigheder og kvindernes forældre på grund af deres unge alder.

Malerede graffiti på dørtelefon, Charlottenlund

Klokken 21.29 så en beboer på Rådhusvej, at en mand var i færd med at male graffiti på en dørtelefon. Da beboerne henvendte sig til manden, forsvandt han mod stationspladsen. En patrulje kørte til området, men manden var ikke at finde.

Manden beskrives som: dansk af udseende, 30-35 år, ca. 190 cm, muskuløs af bygning, hvid i huden og kronraget. Iført sort dynejakke og grå jeans. Talte dansk.

Bil smadret, Gentofte

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 23.21, var tre mænd iført sort tøj netop i gang med at smadre biler på parkeringspladsen ved Vangede Station. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor en bil sås henkastet med buler og knuste ruder og manglende kofangeren. De tre mænd befandt sig dog ikke længere i området.

Armani-manden anholdt, Hellerup

Omkring klokken 16 blev en patrulje opmærksom på en bil, der svarede til beskrivelsen af et køretøj, som den såkaldte Armani-mand ifølge en anmeldelse skulle være kørende i. Patruljen bragte derfor køretøjet til standsning på Lyngbyvejen ved ud for tilkørslen til Motorring 3. I bilen blev der fundet flere jakker, hvilket bestyrkede mistanken til manden som værende den såkaldte Armani-mand, og bilens fører, en 47-årig udenlandsk mand, blev derfor anholdt og sigtet for bedrageri.

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 18.42, blev to mænd med mørke jakker kort forinden set af flere beboere på Ericavej, mens de befandt sig inde i en have på vejen. En patrulje kørte til stedet, men de to mænd var ikke at finde, da de formentlig i mellemtiden var blevet skræmt væk af beboerne på vejen.

Tyveri fra personbiler, Gentofte og Hellerup

I løbet af morgenen indløb der fem anmeldelser om tyverier fra personbiler, der i løbet af natten havde holdt på Skolebakken i Gentofte samt på Grants Allé og Mylius Erichsens Allé i Hellerup. Nordsjællands Politi er ved at efterforske, om tyverierne kan knyttes til den 19-årige mand, der blev anholdt natten til mandag for lignende forhold (se gårsdagens uddrag af døgnrapporten her)

Mistænkeligt forhold, Gentofte

Klokken 08.24 anmeldte en borger, at han netop havde set to kvinder gå rundt og filme flere huse på Solbakkevej, hvilket han fandt mistænkeligt. Da han spurgte den ene kvinde, hvad de lavede på stedet, svarede hun ikke anmelderen, men begyndte i stedet at gå fra stedet.

De to beskrives som:
A: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 40 år, 165 cm, kraftig af bygning, hvid i huden, med sort mellemlangt hår. Talte østeuropæisk Iført: Gul jakke, mørke bukser. Medbragte: mobiltelefon
B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 50-55 år, 160 cm, kraftig af bygning, hvid i huden, med gråt hår. Talte østeuropæisk. Iført: Mørk jakke og mørke bukser. Medbragte: mobiltelefon.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev