Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 2019/11/11-2019/11/19.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Indbrud, Hellerup

Klokken 11.00 blev det anmeldt, at en ukendt mand, muligvis en indbrudstyv, klokken 10.30 var gået ind i en bolig på Vingårds Allé via en ulåst dør. Da han stødte på en af husets beboere, stak han af igen.

Den mulige indbrudstyv beskrives som: Mand, 180-185 cm høj, muskuløs af bygning, skaldet. Iført: Sort tøj, sorte handsker. Medbragte en sort rygsæk.

Indbrud i kolonihavehuse, Lyngby og Gentofte

I løbet af eftermiddagen indløb der tre anmeldelser om indbrud i kolonihavehuse på Ermelundsstien i Gentofte og to om indbrud i kolonihavehuse på Firskovvej i Lyngby. I alle tilfældene er dørene blev opbrudt, og fra kolonihavehusene er der blandt andet blevet stjålet knive, værktøj, og hvad der ellers normalt ligger i kolonihavehuse.

Tyveri fra taske, Hellerup

En 66-årig kvinde fra Hellerup anmeldte klokken 19.43, at hun mellem klokken 15.58 og 16.14 havde fået stjålet sin pung indeholdende mobiltelefon og diverse kort fra sin taske, mens hun var i Netto på Ryvangs Alle.

Bortvist fra tog, Klampenborg

Klokken 04.39 indløb der anmeldelse om, at to personer i et tog kørende i retning mod København opførte sig aggressivt og kørte uden billet. En patrulje kørte til Klampenborg Station, hvor de udfandt d to personer, som blev bortvist fra toget.

 

 

Kørsel uden førerret, Helsingør

Klokken 10.48 blev en 58-årig mandlig bilist fra Charlottenlund standset og kontrolleret på Esrumvej. Her viste det sig, at han var frakendt retten til at køre bil, og han blev derfor sigtet for forholdet.

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 11.31 skete der et solo færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i sydgående retning mellem afkørsel 5 og 6. Da bilen holdt til gene for trafikken, blev vejen afspærret, mens der blev arbejdet på at få den fjernet.

Der skete ved uheldet umiddelbart kun lettere tilskadekomst, men føreren af bilen, en 20-årig kvinde fra Skodsborg, blev kørt med ambulance til hospitalet for at blive tjekket.

Tyveri fra omklædningsrum, Dyssegård

Mellem klokken 13.00 og 13.50 blev hængelåsen til et skab i omklædningsrummet i Fitness World opbrudt. Fra skabet blev der stjålet en sportstaske indeholdende blandt andet tøj, sko, et head set samt nøgler.

Indbrud i kælderrum, Gentofte

Klokken 21.17 blev der anmeldt et indbrud i et kælderrum på Skjoldagervej begået imellem klokken 16.00 og 21.09. Herfra var der blevet stjålet LEGO samt adskillige pakker cigaretter.

Et vidne havde set en mand, som normalt ikke huserer i bygningen, komme op fra det fælles kælderrum, og vidnet mistænker, at manden kan have noget med indbruddet at gøre.

Manden signaliseres som: mand, ikke etnisk dansk af udseende, 35-40 år, 180-182 cm, spinkel af bygning, hvid i huden, med brunt, kort hår. Iført sort jakke og sorte bukser. Medbragte: En gammel mobiltelefon.

Bortvisning af person, Hellerup

Klokken 11.44 anmeldte en togfører fra et kystbanetog kørende mod København, at en mand skulle være ubehagelig over for nogle andre passagerer. En patrulje blev sendt til Hellerup Station, hvor manden blev bortvist fra toget.

Tyveri fra taske, Charlottenlund

Klokken 10.42 anmeldte en 70-årig kvinde fra Rødovre, at hun søndag mellem klokken 13.00 og 13.30 havde fået stjålet sin mobiltelefon fra sin taske, imens hun gik op ad trappen på Charlottenlund Station. Her havde hun opdaget en mand komme tæt på sig, og da hun lidt senere kiggede ned i sin taske, var telefonen væk. Kvinden beskrev den mulige gerningsmand som: Mand, dansk af udseende, 30-35 år, 178-185 cm.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

To unge kvinder blev klokken 12.57 taget i at stjæle undertøj og nattøj fra Magasin. Grundet kvindernes unge alder kørte en patrulje til stedet, hvor de sigtede de to piger, som viste sig at være 17 år og fra henholdsvis Søborg og Gentofte, for butikstyveri. Der blev også taget kontakt til de sociale myndigheder og kvindernes forældre på grund af deres unge alder.

Malerede graffiti på dørtelefon, Charlottenlund

Klokken 21.29 så en beboer på Rådhusvej, at en mand var i færd med at male graffiti på en dørtelefon. Da beboerne henvendte sig til manden, forsvandt han mod stationspladsen. En patrulje kørte til området, men manden var ikke at finde.

Manden beskrives som: dansk af udseende, 30-35 år, ca. 190 cm, muskuløs af bygning, hvid i huden og kronraget. Iført sort dynejakke og grå jeans. Talte dansk.

Bil smadret, Gentofte

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 23.21, var tre mænd iført sort tøj netop i gang med at smadre biler på parkeringspladsen ved Vangede Station. En patrulje kørte derfor til stedet, hvor en bil sås henkastet med buler og knuste ruder og manglende kofangeren. De tre mænd befandt sig dog ikke længere i området.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev